Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.19. 10:55

A nap előfizetője: Torkos József

<p>Nyíregyháza – A nyíregyházi Torkos József évtizedek óta olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét gazdag ajándékcsomaggal köszönte meg nemrégiben szerkesztőségünk.</p>

– Tartalmasnak, informatívnak találom a megyei napilapot, 1982 óta vagyok előfizető. Valamennyi oldal közül a sport a kedvencem, ami nem csoda, hiszen jó ideig futballoztam a debreceni első osztályban, 47 éves koromban intettem búcsút az aktív szereplésnek. Ma már csak a tévéből és az újságból követem nyomon a városi, megyei, országos meccseket.

A politika nem érdekel, szeretem viszont a kertészkedéssel, egészséggel, életmóddal foglalkozó írásokat. A feleségem, Julianna főképp a kulturális programokra, illetve a Nyíregyházán és környékén zajló eseményekre kíváncsi. 23 éves lányom hamarosan férjhez megy, nagy érdeklődéssel olvasta a közelmúltban az esküvői kiállításról szóló cikkeket – mondta el előfizetőnk.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!