Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.16. 13:44

A nap előfizetője: Groska József

<p>Nyíregyháza - A nyíregyházi Groska József évtizedek óta olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét gazdag ajándékcsomaggal köszönte meg nemrégiben szerkesztőségünk.</p>

– 1956 óta vagyok előfizetője a Keletnek. Minden reggel időben érkezik, nincs olyan nap, hogy ne venném kézbe, és olvasnám el a kedvenc újságomat.

Több mint négy évtizeden át dolgoztam a pénzügy és számvitel világában, érdekelnek a gazdasággal kapcsolatos információk. Hiányolom ugyanakkor a színházkritikákat, a szépirodalmi írásokat, a nyelvművelő cikkeket. Fel kellene karolni a magyar nyelv ügyét, és szívesen látnék egy vallásokat bemutató rovatot is. Hazánk és megyénk szépségeinek megismerésében sokat segít az Utazás oldal, de szerintem nem elég tartalmas. Egy teljes oldalt kellene szentelni egy-egy kistelepülés, térség életének, nevezetességeinek bemutatására! – mondta el előfizetőnk.
- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!