Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.04. 17:05

A játék pénteken véget ér

<p>Javában zajlik a szavazás, ám a megye hét csodája játékra már csak néhány napig szavazhatnak: péntek délig várjuk a voksokat a http://7csoda.szon.hu oldalon, illetve a lapunkban megjelent szelvényeken.</p>

Eddig közel hétezer szavazat érkezett, vasárnap délután a legelőkelőbb helyen a nyírkarászi földvár állt, több mint tizenegy százalékkal. A második a laskodi templom, a voksok 9,4 százalékát begyújtve, a harmadik pedig sóstói állatpark, 9,19 százalékkal. A rohodi református templom a szavazatok 5,2 százalékával állt a negyedik helyen, megelőzve Nagykálló-Harangodot (4,58 százalék) és a csengeri református templomot (9,97 százalék).

A szavazásra már csak néhány nap áll a rendelkezésükre, ezért igyekezzenek, hogy az Önöknek legjobban tetsző, a szívükhez leginkább közel álló épített vagy természeti értékre leadják voksukat a http://7csoda.szon.hu oldalon, vagy a lapunkban elhelyzett szelvényen.

  • ITT TEKINTHETI MEG A DÖNTŐS KÉPEKET, SZAVAZZON A CSODÁKRA!
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rejtett értékek kerülnek felszínre
  • - Száraz Ancsa -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!