Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.18. 12:48

Torlódás, ütközés defekt miatt Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - A Debreceni úti felüljárón okozott kisebb útszűkületet és személyi sérüléstől mentes karambolt egy defektes kerék péntek reggel Nyíregyházán. <dia width="900" height="700" alt="Torlódás, ütközés defekt miatt Nyíregyházán 2008.04.18."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Torl_d_s___tk_z_s_defekt_miatt_Ny_regyh_z_n/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Torlódás, ütközés defekt miatt Nyíregyházán 2008.04.18." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-nyiregyhaza-utanfuto-baleset-koccanas.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Újfehértó irányából tartott a nyíregyházi belváros felé egy fákkal rakott utánfutót vontató Suzuki péntek reggel. Az autó a felüljáró tövéhez közeledve megcsúszott, mert az utánfutó egyik kereke eldurrant. Az így irányíthatatlanná vált autó össze-vissza kacsázott, és egy vele azonos irányba tartó másik autónak is nekiment, ezen kívül a szalagkorlátot is megrongálták. Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős.

- Pusztai Sándor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!