Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.29. 12:26

Négyen sérültek meg a 41-es főúton

<p>Rohod - Hétfő este borgőzössé vált a 41-es főút egy baleset nyomán Rohod közelében, amikor egy teherautó karambolozott egy személygépkocsival. <dia width="900" height="700" alt="Négyen sérültek meg a 41-es főúton 2008.04.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/N_gyen_s_r_ltek_meg_a_41_es_f__337__ton_200/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Négyen sérültek meg a 41-es főúton 2008.04.29." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/karambol-rohod-41-es-fout-baleset.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Egy Suzuki Vaja felől haladt a 49-es főúton Rohod irányába, és keresztül akart menni a nagy forgalmú védet úton. Baktalórántháza felől egy Mercedes teherjármű érkezett oda, és nekiment az eléhajtó Suzukinak.

A baleset nyomán úgy tudni négy személyt kellett kórházba vinni, egyikük állapota az elsődleges diagnózis szerint súlyos. A helyszínelés idejére lezárták az utat és a forgalmat váltakozó irányban egy sávra korlátozták. A teherjármű rakománya bor volt, egy része kifolyt, így a levegőben már messziről érezni lehetett az aromát. A műszaki mentés több órát vett igénybe, a teherjármű rakományát át kellett pakolni egy másik járműre. A rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítása céljából.

Kapcsolódó cikkek:

  • Kerékpáros és autó karambolja Nyíregyházán
    Hétfő délután egy kerékpáros hajtott egy autó elé, ütközésük nyomán a kerékpáros megsérült, de előtte lezárta a karikába hajtott roncsot.  

  • Évadnyitó volt a bringásoknál
    Zöld Kerék. Április 20-án a nyíregyházi Zöld Kerék Alapítvány és a Lánc-Szem Egyesület évadnyitó terepkerékpár-versenyt rendezett a sóstói erdőben.
  • Motorral buktak Nyíregyházán, egy személy megsérült
    A Kossuth utca felől tartott a Dózsa György utca irányába egy motoron két személy szombat este Nyíregyházán, a Sarkantyú utcán.
  • Halálos baleset Tiszamogyorósnál

    Szombat este Tiszamogyorós felől Mándok irányába haladt egy Opel Astra. Tiszamogyorós után egy jobbra ívelő kanyarban a vezető előzés után elvesztette uralmát a jármű felett letért az útról, fának és a magas partfalnak csapódott.  

  • - Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!