Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.30. 16:02

Neked miként lehet segítségedre a Karrier Iroda?

<p>Nyíregyháza - Programtervező szakon tanulok a Nyíregyházi Főiskolán. Ez viszonylag piacképes, keresett szakma, ám az elhelyezkedésben való segítségnyújtás mindig jól jön.</p>

Egyelőre távmunkában gondolkodom, a Karrier Iroda segíthet ebben.
Szatmári Endre, Kisújszállás

Kommunikáció szakos vagyok, manapság mindenki a médiában akar elhelyezkedni, így nem lesz könnyű dolgom. Regisztrálom magam az iroda álláskereső adatbázisában, és minden lehetőséget megragadok, ami előre visz a választott pályán.
Váradi Brigitta, Szlovákia

Munkavállalást fontolgatok a tanulás mellett. A Karrier Iroda személyre szabott tanácsokat, ajánlatokat tud adni, kihasználom a lehetőséget. A főiskolán jó elméleti és gyakorlati tudást kapok, de fontos az önképzés is. Jól fizető, stabil melóra vágyom.
Orosz László, Tyukod

Hidrobiológus végzettségemmel néhány év múlva laboránsként, vízműnél vagy gyógyszertárakban kaphatok állást. Nem akarok diplomás munkanélküliként tengődni, a Karrier Iroda segíthet gyakorlatot szerezni, kapcsolatokat építeni, sikeresen elhelyezkedni.
Borkesz Mónika, Kisvárda

Jól ismerem az Alumni és Karrier Irodát, értünk van, sokat segít nekünk szolgáltatásaival, például az állásbörzék szervezésével. Az álláskeresési adatbázisa is nagyon hasznos, hiszen azonnal, online értesülünk az álláslehetőségekről.
Bodnár Dóra, Nyíregyháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!