Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.07. 20:13

Két sérült a két autóban Tiszanagyfalunál

<p>Tiszanagyfalu - A 38-as főúton két autó ütközött egymással hétfő délután. A karambol nyomán mindkét autó vezetőjét kórházba kellett vinni. <dia width="900" height="700" alt="Két sérült a két autóban Tiszanagyfalunál 2008.04.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/K_t_s_r_lt_a_k_t_aut_ban_Tiszanagyfalun_l_2/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Két sérült a két autóban Tiszanagyfalunál 2008.04.07." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/baleset-karamol-utkozes-tiszanagyfalu.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A reggeli köd után délután eső zavarta meg a közlekedést. A 38-as főúton Nyírtelek felől tartott Rakamaz irányába egy Lada típusú személygépkocsi. Tiszanagyfalu közelében egy jobbra ívelő kanyart követően az autó a vizes úton túlkormányzottá vált, és keresztbe fordult.

A gépkocsi egy szemből érkező francia rendszámú személygépkocsinak vágódott. A nyíregyházi tűzoltók szabadították ki a két autóba szorult sérültet, majd a mentők kórházba vitték őket. A rendőrség eljárás során tisztázza a felelősség kérdését.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!