Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.28. 12:54

KM-portré: Laskai Tiborné

<p>Besenyőd - Besenyőd közösségét szeretné összetartásra, összefogásra, egymás teljes tiszteletére buzdítani, mivel a mai rohanó világban hiányzik a kapocs, az összetartás a mindennapi életünkből.</p>

Besenyőd új polgármestere Laskai Tiborné Dusinszki Mária. Tősgyökeres falubeli, ősrégi besenyődi család sarja. 1982-ben a nyíregyházi Széchenyi István Közgazdasági Szakközépiskolában érettségizett, és szerzett képesített könyvelő és pénzügyintéző végzettséget. Később, 1992-ben felsőfokú számviteli vizsgát tett és mérlegképes könyvelő lett. 1982-ben a Baktalórántháza és Vidéke ÁFÉSZ irodájában könyvelőként helyezkedett el, majd 1993-tól napjainkig a Baktalórántházi Malomüzem könyvelője volt. Egy személyben sokrétű feladatot látott el, a felvásárlástól, a pénzügyig, a munkaügyig számos tennivaló tartozott hozzá.

A férje Laskai Tibor, jelenleg a helyi ABC vezetője, valamint a református egyház gondnoka. Van két fiuk, Richárd és Tibor. Richárd a községben működtetett postahivatal vezetője, mellette a Gábor Dénes Főiskolán műszaki-informatikusnak tanul. Tibor a Debreceni Egyetemen építőmérnöki szakon folytatja tanulmányait.
– Szüleimtől, nagyszüleimtől a szeretetet és a kitartást örököltem. Jó gazda módjára szeretném falumat szolgálni, hiszen ez egy olyan hivatás, mely egy egész embert kíván. Szeretném minden tudásommal falumfejlődését elősegíteni. A település közösségét szeretném összetartásra, összefogásra, egymás teljes tiszteletére buzdítani, mivel a mai rohanó világunkban hiányzik a kapocs, az összetartás a mindennapi életünkből.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!