Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.01. 13:33

Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

<p>Nyíregyháza - Maradjon aktív, legyen önkéntes! 55 éven felüli önkéntes segítőket keres ingyenes külföldi tanulmányútra, majd alapítványi önkéntes munkára a Nyírségi Segítő Kéz Alapítvány.</p>

Kereskedők tanácskoznak

Fórumot tart április 2-án 10 órától a Móricz Zsigmond megyei könyvtár előadótermében a KISOSZ megyei egyesülete és a KASZ megyei szövetsége. Téma: a fogyasztóvédelem és a kereskedelem együttműködésének fontossága, Nyíregyháza kereskedelmi helyzete, fejlesztések, a jogsegélyszolgálat feladatai.

Kutyakiállítást rendez április 5-én 9 órától a Tiszántúli Ebtenyésztők Sportegyesülete Nyíregyházán, az Újmajori Szabadidő Park ilonatanyai Pagony Lovaspályán. A kiállításon FCI által elismert vizsgával rendelkező szakbírók bírálnak.

Életút-kiállítás

Szabó Irma festő munkáiból nyílik tárlat április 2-án 14 órától a nyíregyházi Térgalériában. Az április 11-éig megtekinthető kiállítást Hideg Imre, a B.A.Z. Megyei Önkormányzat Oktatási és Művelődési Főosztályának vezetője nyitja meg.

Határon innen és határon túl címmel vidám zenés kulturális délutánt rendez április 3-án 16 órától a Fogyatékosok Fóruma és a Nyírségi Látássérültek Egyesülete Nyíregyházán, a Korona Étterem Kodály termében.

- Palicz István -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!