Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.07. 10:35

Az új besenyődi polgármester tervei

<p>Besenyőd - A képviselő-testülettel szeretné átvizsgálni a költségvetést, fontos megnézni a negyedéves adatokat, valamint a forráslehetőségeket.</p>

Laskai Tiborné Dusinszki Mária lett Besenyőd polgármestere a szavazópolgárok vasárnapi döntése alapján. A jogszabály alapján még három napot várni kell, hogy érkezik-e bejelentés valamilyen visszaélésre, s utána jogerős lesz a választópolgárok akarata.

A három nap letelte után valószínűleg még a héten megrendezik azt a testületi ülést, amelyen az új polgármester leteszi az esküt. Mint lapunknak Laskai Tiborné Dusinszki Mária elmondta, minél hamarabb szeretne egy falugyűlést összehívni, amelyen ismertetné a terveit. A képviselő-testülettel szeretné átvizsgálni a költségvetést, fontos megnézni a negyedéves adatokat, valamint a forráslehetőségeket. Bár most még baktalórántházi munkahelyén dolgozik az új polgármester, szeretné munkavizsonyát megszüntetni, mert a település vezetése teljes ember kíván, szeretne jó gazdaasszonya lenni Besenyődnek.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!