Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.26. 21:00

Éves beszámolót tartottak a nyírturai polgárőrök

<p>Nyírtura - A helyi legismertebb étteremben tartották ünnepi, éves beszámolójukat a polgárőrök Nyírturán. <dia width="900" height="700" alt="Éves beszámolót tartottak a nyírturai polgárőrök 2008.03.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_ves_besz_mol_t_tartottak_a_ny_rturai_polg_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Éves beszámolót tartottak a nyírturai polgárőrök 2008.03.26." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-nyirtura-polgaror-beszamolo_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Ahogy arról a polgárőrség vezetője Veres Zoltán tájékoztatta olvasóinkat, a közbiztonságot hetente öt napon át beosztás szerint teljesített szolgálattal segítik.

A vállalt feladatok között baleseti helyszín biztosítása, postás kísérés, esküvői felvonulás biztosítása volt a leggyakoribb, de előfordult, hogy bűnügyben kellett a rendőrségnek hathatós segítséget adni. A Kemecsei rendőrőrs, és a körzeti megbízott mindenkit ismer, így a megelőzés és a bűnüldözés kulcsa, az információ átadása gyors, pontos. Azt még fontos volt kiemelni, hogy a polgárőrök munkáját a szponzorok jelentősen segítették, nélkülük lényegesen nehezebb lett volna a saját autókat üzemanyaggal ellátni, vagy a formaruhák elemeit beszerezni. Az elfogadott beszámolót a Megyei Polgárőr Szövetség alelnöke Jászovics László is elégedetten nyugtázta, majd az estét hangulatos vacsora zárta.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!