Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.15. 08:28

Vegyen olcsón babaruhát - börzézzen!

<p>A hölgyek első gyermekeik születése után hamar rájöttek, hogy a szebbnél-szebb babaruhákat a kislányaik alig használják, s máris kinövik. Fájó szívvel pakolgatták az apró holmikat, s akkor jött Anett ötlete.</p>

Csak aki még nem volt, az nem tudja mit hagy ki, ha nem látogatja meg a 7. Kelet Babaruha- és Kellékbörze standjait. Valódi sikertörténet a rendezvény, két agilis kismama, Temesfalviné Kozaróczy Anett és barátnője Szepesiné Nagy Beáta ötlete.

Tudnivalók a rendezvényrõl
7. Kelet Babaruha és Kellékbörze
Helyszín: Bem József Általános Iskola Nyíregyháza, Epreskert u.
Idõpont: 2008. március 16., 9-16 óra
Programok: kismamaruha és gyerekruha bemutató, bûvész-show, ritmikus-sportgimnasztika bemutató, sminkkalauz, gyermektánc-show, kreatív sarok, arcfestés, játszóház, körhinta, tojásdíszítõ verseny
Infovonal: 06 30 205 6071

A hölgyek első gyermekeik születése után hamar rájöttek, hogy a szebbnél-szebb babaruhákat a kislányaik alig használják, s máris kinövik. Fájó szívvel pakolgatták az apró holmikat, s akkor jött Anett ötlete. Ez már jónéhány évvel ezelőtt volt, azóta mindenütt gyarapodott a család, a fiatal anyukák immár kétgyermekes mamaként is fáradhatatlanok. Az érdeklődés óriási, a kezdeményezés kiváló, így lapunk is beállt a támogatók sorába.

– Ezúttal új helyszínre várjuk az érdeklődőket, a Bem József Általános Iskolában minden rendezvénynek egy szinten tudunk helyet biztosítani. S nem csak börzézni, adni-venni és cserélni lehet, de szórakozni is - mondta Bea.

- A színes színpadi programok mellett sminkbemutató vár az anyukákra, a kicsik pedig 10-11 óra között húsvéti tojások festésében mérhetik össze ügyességüket - tette hozzá Anett.

A szervezők komolyabb programokkal is készültek, a már gyakorló és a leendő anyukáknak a szülésre való felkészítésről és a Család szerepéről a várandósság idején című témákban tartanak kötetlen beszélgetéseket. A belépőkkel a tombolasorsoláson is résztvesznek a látogatók, a fődíj egy 3 napos belföldi családi pihenés.

- Pók Viktória -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!