Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.21. 20:12

Szavazzon február kedvencére!

<p>Hogy az Inform Média napilapjai (Észak-Magyarország, Kelet-Magyarország, Hajdú-Bihari Napló) olvasói és <A href="http://www.szon.hu">portálunk</A> látogatói között sokan vannak, akik szeretik az állatokat, mi sem bizonyítja jobban, mint a tavaly nyáron elindított állatszépségverseny sikere.</p>

Ugyancsak ezt erősíti, hogy rendszeresen küldenek nekünk fotókat, amelyeken a saját kedvenceiket kapták lencsevégre, de arra is akad példa, hogy az állatkerti sétájuk során készült fotókkal örvendeztetnek meg minket.

Többek között ezekből láthatnak egyet-egyet napilapjaink hátoldalán, illetve a három megye állatkertjeiben és időnként a világ más országaiban készült állatos felvételekből tallózunk napi rendszerességgel.

SZAVAZÁS

Mostantól azonban portálunkon is összegyűjtjük ezeket, mégpedig havonta, s ha már így teszünk, megragadjuk az alkalmat arra, hogy egy kis szavazásra buzdítsuk Önöket. A szavazás tétje pedig nem más, mint hogy melyik állat legyen a hónap kedvence. Szavazzanak hát február kedvencére!

Kapcsolódó linkek:

 

Ezek is érdekelhetik