Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.31. 16:20

Nem tudta a rakamazi tolvaj, mire valók a szexboltból lopott eszközök

<p>Rakamaz - A Rakamazi Rendőrőrs munkatársai elfogták azt a 17 éves fiút, aki a megalapozott gyanú szerint március 18-ára virradóan többszázezer forint értékben lopott el szexuális segédeszközöket, táplálék kiegészítő és illatszereket a kisváros egyik boltjából.</p>

A fiatalkorú gyanúsított beismerő vallomást tett, melyben azt állította, hogy az eltulajdonított tárgyak nagy részét eldobálta, mert nem tudta, mire valók. A nyomozati anyag szerint a fiú számlájára más kisebb vagyon elleni bűncselekmények: kerékpár és tyúklopások is írhatók. A nála tartott házkutatáskor néhány üveg lopott parfümöt és más bűnjeleket meg is találtak a rendőrök.

Előzmény:

Betörés, 18 éven felülieknek Rakamazon

Március 18-ára virradóan betörtek egy rakamazi boltba, ahonnan többszázezer forint értékben loptak el különböző szexuális segédeszközöket, táplálék-kiegészítőket, illat-, és tisztítószereket.

Kapcsolódó cikkek:

Veszélyes lopás Baktalórántházán

A vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanújával a Baktalórántházi Rendőrőrs indított eljárást egy 16 és egy 18 éves helybeli lány ellen.

Ifjú vasgyűjtők Szamossályiban

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság folytat eljárást egy 14 és egy 15 éves fiú ellen, akik a megalapozott gyanú szerint az elmúlt napokban több alkalommal kibontották egy mezőgazdasági telephely kerítését, és az udvarról összesen mintegy két mázsa vashulladékot tulajdonítottak el.


 

Ezek is érdekelhetik