Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.31. 16:20

Nem tudta a rakamazi tolvaj, mire valók a szexboltból lopott eszközök

<p>Rakamaz - A Rakamazi Rendőrőrs munkatársai elfogták azt a 17 éves fiút, aki a megalapozott gyanú szerint március 18-ára virradóan többszázezer forint értékben lopott el szexuális segédeszközöket, táplálék kiegészítő és illatszereket a kisváros egyik boltjából.</p>

A fiatalkorú gyanúsított beismerő vallomást tett, melyben azt állította, hogy az eltulajdonított tárgyak nagy részét eldobálta, mert nem tudta, mire valók. A nyomozati anyag szerint a fiú számlájára más kisebb vagyon elleni bűncselekmények: kerékpár és tyúklopások is írhatók. A nála tartott házkutatáskor néhány üveg lopott parfümöt és más bűnjeleket meg is találtak a rendőrök.

Előzmény:

Betörés, 18 éven felülieknek Rakamazon

Március 18-ára virradóan betörtek egy rakamazi boltba, ahonnan többszázezer forint értékben loptak el különböző szexuális segédeszközöket, táplálék-kiegészítőket, illat-, és tisztítószereket.

Kapcsolódó cikkek:

Veszélyes lopás Baktalórántházán

A vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanújával a Baktalórántházi Rendőrőrs indított eljárást egy 16 és egy 18 éves helybeli lány ellen.

Ifjú vasgyűjtők Szamossályiban

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság folytat eljárást egy 14 és egy 15 éves fiú ellen, akik a megalapozott gyanú szerint az elmúlt napokban több alkalommal kibontották egy mezőgazdasági telephely kerítését, és az udvarról összesen mintegy két mázsa vashulladékot tulajdonítottak el.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!