Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.23. 09:29

NAP ELŐFIZETŐJE Urbán Mihály

<p>Ibrány - A feleségem ebéd után veszi kézbe a Keletet, közösen értékeljük, kommentáljuk az írásokat. Sosem hagyjuk ki a horoszkópot, a gyászhíreket, a baleseti beszámolókat és Angyal Sándor vendégsorait - mesélte előfizetőnk.</p>

Az ibrányi Urbán Mihály évtizedek óta olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét gazdag ajándékcsomaggal köszönte meg nemrégiben szerkesztőségünk.

– Több mint 40 éve vagyok előfizetője a lapnak, amit még szüleimtől örököltem meg. Az olvasást legtöbbször hátulról kezdem, így jutok el a színes nagyvilági hírektől a szürke politikáig. Szeretem a napi vicceket, nem beszélve a csinos, szép lányokról.

Reggeli előtt csak átfutom a főbb témákat, evés után mélyedek el igazán a tartalomban. Minden érdekel, főképp a városomról szóló cikkek, ezeket kivágom és elteszem a lányaimnak, akik kicsit távolabb élnek tőlünk. A feleségem ebéd után veszi kézbe a Keletet, közösen értékeljük, kommentáljuk az írásokat. Sosem hagyjuk ki a horoszkópot, a gyászhíreket, a rendőrségi, baleseti beszámolókat és Angyal Sándor vendégsorait.

Délután megválunk az újságtól, a szomszédban lakó rokonaimnak adjuk, hadd olvassák ők is! A múltkor a kórházba is magammal vittem, elolvastam, majd a betegtársaimnak adtam az újságot – mondta hűséges előfizetőnk.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!