Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.07. 17:36

Mély érzésekről vallanak a virágok

<p>Nyíregyháza - A nőnapi virág - legyen szó rózsáról vagy egyéb színpompás szépségről - küldetése minden esetben ugyanaz: kifejezni az ajándékozó szívből jövő értékelését, szeretetét a hölgy iránt. <dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/M_ly__rz_sekr__337_l_vallanak_a_vir_gok_200/index.shtml , SERIE ,650,690)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Mély érzésekről vallanak a virágok 2008.03.07." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/N%C3%B6napi%20vir%C3%A1gok.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Tengernyi színpompás rózsa sorakozik a virágüzletekben, piaci asztaloknál, ami nem csoda, hisz férfiak sokasága adja e gyönyörű virágot nőnapon kedvesének. A romantikát és szenvedélyt szimbolizáló vörös a legkeresettebb, de szép számmal visznek ilyenkor tulipánt, tavaszi vágott vagy cserepes virágokat.

A kis csokrok, kompozíciók szintén népszerűek. „Küldetésük” minden esetben ugyanaz: kifejezni az ajándékozó szívből jövő értékelését, szeretetét a hölgy(ek) iránt.

 

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!