Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.17. 06:54

Lopott, majd feljelentette magát Níregyházán

<p>Nyíregyháza - Nehezen lehet minősíteni annak a férfinek a tevékenységét, aki vasárnap egy személygépkocsiból lopott, majd feljelentette önmagát Nyíregyházán. <dia width="850" height="630" alt="Lopott, majd feljelentette magát Níregyházán 2008.03.17."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Lopott__majd_feljelentette_mag_t_N_regyh_z_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Lopott, majd feljelentette magát Níregyházán 2008.03.17." /></a></dia></p>

A férfi vasárnap hajnalra virradó éjszaka egy személygépkocsit nyitott ki, majd az utastérben lévő rádiósmagnót lopta el. Ezt követően elment a helyszínről. Úgy tudni, délután, amikor a rendőrök már a nyomában voltak, bement egy Nyíregyháza közeli rendőrőrsre és feljelentette önmagát. Azt állította, hogy időközben a rádiósmagnót már eladta. A lopás miatt indított eljárást ettől még lefolytatják, és valószínűleg a bíróság elé kénytelen állni a tolvaj.

Kapcsolódó cikkek:

  • Trükkös lopás
  • Másfélmilliós lopás
  • - Pusztai Sándor -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!