Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.15. 08:53

Két gyalogost gázolt a zebrán egy autós Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Péntek este Nyíregyházán, a Jósavárosban egy kijelölt gyalogátkelőhelyen egyszerre két gyalogost gázolt el egy autós. <DIA alt="Két gyalogost gázolt a zebrán egy autós Nyíregyházán 2008.03.15." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/K_t_gyalogost_g_zolt_a_zebr_n_egy_aut_s_Ny_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Két gyalogost gázolt a zebrán egy autós Nyíregyházán 2008.03.15." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA> &#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/080315ketgyalog_ps.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A helyszíni információk szerint a két gyalogos a Kosbor utcán akart átkelni, az egyik bevásárlóközpont felől a templom irányába tartva. A Pazonyi út irányából érkező autósorban egy gépkocsivezető nem látta meg időben a gyalogosokat, és elütötte őket.

Az egyik a motorháztetőre borulva a szélvédőt is betörte, a másikat a lendület kilökte az út szélére. A mentők kórházba vitték a sérülteket, a rendőrség pedig eljárást indított a felelősség megállapítására.

Kapcsolódó cikkek:

 • Gyalogosgázolás az állomásnál
 • Gyalogosgázolás a zebrán
 •  

  - Pusztai Sándor -

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!