Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.14. 16:03

Ki kampányolt közpénzből Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében?

<p>Nyíregyháza - A Kelet-Magyarország pénteki számában, és internetes portálunkon, a <A href="http://www.szon.hu">Szabolcs Online-</A>on beszámoltunk egy nyílt levélváltásról, amelynek Végh Béla, az MSZP nyíregyházi városi elnöke volt az első feladója.<br /><A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/ki-kampanyolt-kozpenzbol/cn/szon-news-km_01-20080314-031320">Ki kampányolt közpénzből? <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A><br /><A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/valasz-a-kolcsey-kht-tol/cn/szon-news-km_01-20080313-071639">Reagált a Kölcsey Kht. <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A><br /><A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/nyilt-level-a-kolcsey-kht-nak/cn/szon-news-km_01-20080313-071556">Nyílt levél a Kölcsey Kht-nak <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Soraiban a Kölcsey Kht vezetőségének, Kósa Árpád kiadóvezetőnek és főszerkesztőnek szegezi: a Kölcsey Hírmondó a jobboldal javára befolyásolta a megye közvéleményét a népszavazással kapcsolatosan.

Erre reagált Vinnai Győző, a Fidesz MPSZ nyíregyházi elnöksége nevében, szintén nyílt levélben. Vinnai Győző szerint nem a Kölcsey Hírmondó, hanem a Nyíregyházi Napló használta a közpénzt kampányra.

Állítása szerint március 6-án. Ebben Csabai Lászlóné, Nyíregyháza polgármestere kampányol a három nem mellett. Vinnai Győző szerint a Kölcsey HírmondóbanFülöp István, a megyei közgyűlés elnöke nem szólalt meg a három igen mellett, mert nem érezte volna tisztességesnek.

A Fidesz nyíregyházi elnöke azt is megjegyezte: tisztelt szocialisták, söpörjenek először a saját portájuk előtt!

Töltse le a levélváltásokat:

Kapcsolódó cikkek:

Nyílt levélváltás Nyíregyházán
Vélemények, érvek és ellenérvek a Kölcsey Hírmondóról és a Televízióról - a közszolgálatiságról, pártatlanságról.

Kölcsey Hírmondó, Kölcsey Televízió a megyei közgyűlésen
A kiadványban az szerepel, hogy a megye életéről szeretnének hírt adni, ám a lap nem más, mint a Fidesz propaganda kiáltványa - mondta Kiss Gábor.

Hírmondó – állami pénzen támogatott lap
Az MSZP városi elnöksége azt kéri, hozzák nyilvánosságra, milyen mértékben támogatja a lapot a megye.


 

Ezek is érdekelhetik