Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.09. 19:27

Így zajlott a népszavazás Baktalórántházán

<p>Baktalórántháza - Nem sokkal 6 óra után érkezett az első szavazó a baktalórántházi Reguly Antal Általános Iskola szavazóhelyiségébe. Nagyobb részvételt a templomi mise előtt és után tapasztaltak a bizottság tagjai. <dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_gy_zajlott_a_n_pszavaz_s_Baktal_r_nth_z_n_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Így zajlott a népszavazás Baktalórántházán 2008.03.09." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/baktaloranthaza_nepszavzas.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Palásthy István szüleivel érkezett a baktalórántházi szavazókörbe. Mindhárom kérdésben állást foglalt, de főképp a tandíj miatt érezte fontosnak a voksolást.
- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!