Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.01.18. 12:38

Kié a legszebb fa?

<p>Megkerestük a megye legszebb, legötletesebb, legkülönlegesebb karácsonyfáját!</p>

Játékunk győzteseit ITT tekintheti meg:

 

Lezárult a szavazás!

Közel kétszáz gyönyörű karácsonyfa-fotó érkezett felhívásunkra, a szavazás pedig csütörtökön délben befejeződött, a voksok megerősítésére pénteken délig volt lehetőség. A legtöbb voksokat kiérdemlők közül választja ki lapunk fotóskollegáiból álló zsűri az első három helyezettet, akik a Horváth Kertészet által felajánlott, 20, 15 és 10 ezer forint értékű vásárlási utalványát nyerik.

Szavazni a http://karacsonyfa.szon.hu oldalon lehet, jó böngészést!

 

Arra kértük olvasóinkat, hogy a feldíszített karácsonyfáikról készítsenek képeket, és küldjék be szerkesztőségünkbe. Nos, eljött az idő, a karácsonyfák szavazatokra éhesen várják, hogy kiderüljön: melyikük lett a legszebb.

A beérkezett képekre a Szabolcs Online-on várjuk a szavazatokat, s ott a legtöbb voksokat kiérdemlők közül választja ki lapunk fotóskollegáiból álló zsűri az első három helyezettet, akik értékes ajándékokat nyernek.

 

 A játékkal kapcsolatos észrevételeiket elküldhetik a [email protected] címre.

 

Miért csökken a szavazati arány?

Rendszerünk százalékban jelzi a beérkezett szavazatokat. Minél több az összes karácsonyfára leadott szavazat, annál több voks kell egy fára, hogy százalékosan ugyanakkora rész jusson neki. Egy példával illusztrálva: amennyiben összesen két szavazat érkezett két különböző karácsonyfára (tehát 1-1), akkor 50-50 százalékos az eloszlás, míg ha érkezeik egy harmadik szavazat is egy harmadik fára, az az egy szavazat már csak 33,3 százalékot tesz ki.
Amennyiben tehát újabb szavazatok érkeznek más karácsonyfákra is, a százalékos arány nagymértékű csökkenése is elképzelhető. Természetesen a szavazatok száma nem csökken, csupán az összes szavazathoz viszonyított aránya.

Kapcsolódó cikkek:

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!