Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.11. 14:31

Olvasóink írják: Emelt díjon

<p>A napokban volt egy hirdetés a lapban: cipőüzembe portást kerestek 6 órában. A megadott telefonszámot felhívtam. Egy géphang arról értesített, hívjak egy 90-es (emelt díjas számot.)</p>

Sajnos az ilyen munkákra a sérült vagy munkanélküli emberek jelentkeznek. Mi ez akkor, ha nem becsapás? Vagy lehet, pont erre játszanak, hogy a szerencsétlenek úgy is próbálkoznak!

K. György

Keresztyén Teaház

Amikor rátalálunk valami jóra, azt nem tehetjük meg, hogy csak magunknak tartsuk meg. Így vagyok én a havonta jelentkező Keresztyén Kávé, illetve Teaházzal, melynek helyszíne a Nyíregyházi Evangélikus Gyülekezeti terem (Luther tér 14.).

Októberben volt az első alkalom, ahol a Large Room zenekar szórakoztatta a fiatalokat. Novemberben már a középkorosztály is nagy érdeklődéssel fogadta a soron következő előadókat: Szemerei Gábort és családját, akik zenével és verssel bűvölték el a nagyközönséget. De rácsodálkozhattunk az általuk készített fából faragott szobrokra is, melynek látványa is megszólította lelkünket.

December 15-én 17 órától lesz a soron következő teaház, melyen a Tálentum zenekar lép fel. Ami nekem nagyon tetszik – eddig Angliában volt részem hasonlóban –, maga a vendéglátás, vendégszeretet.

Mert a vendéglátók nemcsak a műsorról, hanem mindenféle finomságról is gondoskodnak. Ajánlom mindazoknak, akik szeretik az alkohol és füstmentes helyett, és szeretnek ismerkedni, barátkozni, vagy csupán lelkileg feltöltődni!

Marsó Tamásné Judit

A járda dísztelen

Olvasom a KM-ben, hogy díszbe öltöztetik városunkat, Kisvárdát. Ez minden évben meg is történik. Viszont minek a „díszkivilágítás”, amikor a „dísz” alatt olyan rossz a járda, ha nem figyelünk, könnyen elesünk, kitörhetjük a nyakunkat. Esőben vagy eső után, a Csillag utcában (a város központjában) pocsolyák vizével beterítik az autósok a gyalogosokat. Mivel szaporodnak az útonállások, rablások, amúgy is kell a világítás, de a dísz helyett inkább a biztonságra törekedjenek.

Egy lakos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!