Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.12. 14:27

Megvan a szerdai szerencsés!

<p>Az apagyi Ifj. Bakó Tibor, a szerdai szerencsés játékosunk igazi kamasz:a Nap Szépe a kedvence! &#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-Ifj.%20Bak%C3%B3%20Tibor%20vide%C3%B3_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az anyukája hívta fel a figyelmét portálunkra, azóta pedig nincs olyan nap, hogy ne látogatna el legalább egyszer a szon.hu-ra. Véletlenül bukkant rá az adventi nyereményjátékra, így kapott az alkalmon, regisztrált, és máris egy mp3-mas lejátszóval lett gazdagabb.

- Érdeklődöm a friss hírek után, az időjárás-jelentést is mindig itt nézem meg, ám a legszívesebben a Nap Szépét és a bulifotókat nézegetem - mondja a nyertes, aki maga is fel szokott bukkanni a portálon: egy hétvégi bulin éppen ott szórakozott, ahol fotósunk is dolgozott, így egyből felkerült a legjobb buliarcok közé. Mindig megtalálja a portálon a kedvére való témát, az elmúlt hetekben a tudományos-technikai hírek érdekelték a leginkább, így azóta még sűrűbben klikkel a www.szon.hu-ra.

- Varró Zsolt -

 

Adventi kalendárium - Szabályok

Ismét útjára indítja a Szabolcs Online adventi játékát, amelyben december 1. és december 24. között naponta nyerhetnek hasznos és értékes ajándékokat a szerencsések. Mindennap bemutatjuk az aktuális nyereményt, s ha kedvet érez a játékhoz, csak egy egyszerű regisztráció szükséges ahhoz, hogy a napi nyereményért indulhasson.
Hogy még izgalmasabb legyen, az egyszeri regisztráció a játék végén kisorsolandó főnyereményre is érvényes, ami idén egy Samsung LCD televízió! A fődíjat december 24-én sorsoljuk ki. Bővebben...

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!