Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.17. 09:20

Éljünk szenvedélymentesen!

<p>Nyíregyháza - Vajon milyen gondolatai vannak a gyermekeknek és fiataloknak a szenvedélybetegségekről? Szenvedély nélkül szebb az élet! címmel hirdet rajzpályázatot a Talentum Európai Fejlődésért Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány.&nbsp<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/Talentum_video.avi/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Budainé Kiss Tünde vezető közösségi koordinátor lapunknak elmondta: olyan 6-20 éves korú gyermekek, illetve fiatalkorú felnőttek jelentkezését várják, akik kedvet éreznek papírra vetni az alkoholizmussal, dohányzással, droggal, játékgépszenvedéllyel és egyéb devianciákkal kapcsolatos attitűdjeiket.

A prevenciós és figyelemfelhívó céllal meghirdetett rajzpályázatra már több Nyíregyházán és vonzáskörzetében lévő általános és középiskola is reagált.

A

pályázatról

Beadási határidő: 2007.

december 10.
Helye: Kikötő Közösségi Ház, Nyíregyháza, Szarvas utca 29.
Eredményhirdetés: 2007. december 14.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!