Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.19. 13:22

Kultúra és táncmulatság

<p>Borbánya - Nagyszerű szellemi és fizikai felüdülést jelentett a jelenlévők számára szombaton a Borbányai Baráti Kör összejövetele. Újra bebizonyosodott: jó néha kikapcsolódni, beszélgetni és odafigyelni egymásra ebben a rohanó világban! <dia width="850" height="630" alt="Kultúra és táncmulatság 2007.11.19."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kult_ra__s_t_ncmulats_g__2007_11_19_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kultúra és táncmulatság 2007.11.19." /></a></dia></p>

Nagyszerű szellemi és fizikai felüdülést jelentett a jelenlévők számára szombaton a Borbányai Baráti Kör összejövetele. Délután a Váci Mihály Irodalmi Kávéházban a Budapestről érkezett Ladányi András író, a Váci Mihály Kör titkára saját fotóiból tartott vetítést, a szabolcsi, beregi és nyírségi képek mindegyike valamilyen nevezetességhez, illetve Vácihoz kötődött.

A közönség sem maradt adós a rímekkel, majd közösen emlékeztünk meg névadónkról, képe mellé koszorút helyeztünk. Este vidám táncmulatságon örültünk egymás társaságának, a finom, kukoricával töltött káposztáról Éberhardt Istvánné és Katona Györgyné, a talpalávalóról Novák Gyula gondoskodott.!

Jónai Éva, Borbánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!