Sport

2019.04.01. 13:05

Magyar-walesi - Május 10-én indul a jegyértékesítés

Budapest - A magyar labdarúgó-válogatott június 11-én Walest fogadja a Groupama Arénában a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatban, a mérkőzésre május 10-én indul a jegyértékesítés.

Budapest - A magyar labdarúgó-válogatott június 11-én Walest fogadja a Groupama Arénában a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatban, a mérkőzésre május 10-én indul a jegyértékesítés.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint - akárcsak a horvátok elleni mérkőzés előtt - a Wales elleni találkozóra is elővásárlási lehetőséget biztosítanak a Szurkolói Klub tagjai számára, akik május 10-én 8 órától juthatnak hozzá a belépőkhöz, 15 százalékos kedvezménnyel. A Szurkolói Klub-tagsághoz továbbra is szükség van szurkolói kártyára.

A Szurkolói Klub-tagsággal nem rendelkezők május 13-án 8.00 órától vásárolhatják meg jegyeiket a mérkőzésre. A jegyvásárláshoz klubkártya nem kötelező, de beléptetéskor a rendezők ellenőrizhetik a szurkoló személyi azonosságát és a jegyen szereplő adatokat.

A jegyárak nem változnak: elhelyezkedéstől függően 3500-tól 15 ezer forintig lehet megváltani a belépőket. A találkozóra szóló jegyek interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig közel 350 értékesítési ponton, a TEX viszonteladóknál szerezhetők be.

A magyar válogatott 2-0-s szlovákiai vereséggel kezdte a sorozatot március 21-én, majd három nappal később házigazdaként 2-1-re legyőzte a világbajnoki ezüstérmes horvátokat. Júniusban, a Wales elleni összecsapás előtt három nappal, Azerbajdzsánban vendégeskedik Marco Rossi szövetségi kapitány együttese.

A magyar válogatott 2019-es Eb-selejtezői:

március 21.: Szlovákia-Magyarország 2-0

március 24.: Magyarország-Horvátország 2-1

június 8.: Azerbajdzsán-Magyarország

június 11.: Magyarország-Wales

szeptember 9.: Magyarország-Szlovákia

október 10.: Horvátország-Magyarország

október 13.: Magyarország-Azerbajdzsán

november 19.: Wales-Magyarország

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!