Sport

2019.03.04. 13:09

Nemes gesztus: a Haladás ifjú focistái is segítettek Vietorisz Áronnak

Debrecen - Az Illés Akadémia U14-es csapatának tagjai nem üres kézzel érkeztek Debrecenbe, közölte a DVSC hivatalos honlapja.

Debrecen - Az Illés Akadémia U14-es csapatának tagjai nem üres kézzel érkeztek Debrecenbe, közölte a DVSC hivatalos honlapja.

Nemes gesztusról tett tanúbizonyságot az Illés Akadémia-Haladás U14-es labdarúgócsapata, ugyanis gyűjtést szervezett a leukémiával küzdő, az előző szezonban a Debreceni Labdarúgó Akadémia U13-as gárdáját erősítő játékos, Vietorisz Áron részére - adta hírül a dvsc.hu.

Mint írják, a szombathelyiek szombaton bajnoki mérkőzést játszottak a DLA korosztályos együttese ellen a pallagi edzőközpontban, és egyúttal elhozták a pénzt, ami összegyűlt, illetve egy bekeretezett csapatképet „Gyógyulj meg Áron” felirattal, és a mérkőzés előtt átadták Garamvölgyi Péternek, az U14-es csapat edzőjének, aki mindezt továbbítja majd a családnak.

A Debreceni Labdarúgó Akadémia valamennyi dolgozója és a játékosok a Vietorisz család nevében is köszönetüket fejezik ki az Illés Akadémiának a nemes cselekedetért.


[related-post post_id="4152555"]

[related-post post_id="4157644"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!