Sport

2018.12.28. 15:45

Változások a kézicsapatnál: ezt hozta a január, a február és a március Hajdú-Bihar sportéletében

Hajdú-Bihar - Az év elején volt mozgolódás a Loki kispadján. Sportösszefoglaló, I. negyedév.

Hajdú-Bihar - Az év elején volt mozgolódás a Loki kispadján. Sportösszefoglaló, I. negyedév.

Ahogyan azt megszokhattuk évről évre, a teremsportágaknál a január sem telt el eseménytelenül, a kézilabdázóknál javában zajlott az első osztályú bajnokság. Mégsem az eredmények szolgáltatták a legfőbb beszédtémát a Lokinál, hanem a gárda addigi vezetőedzőjének, Tone Tiseljnek a távozása. A szlovén szakembert ideiglenesen Vida Gergő váltotta a kispadon, aki egy Vasas elleni győzelemmel debütált. Még ugyanebben a hónapban kiderült, hogy nyártól az 52 éves norvég Pål Oldrup Jensen irányít majd, akit egyébként azóta már Köstner Vilmosra cserélt a klub. Ugyancsak az esztendő első hónapjának krónikájához tartozik, hogy a DVSC futballistái is elkezdték a felkészülést, a csapat nem sokkal ezután a törökországi Sidébe utazott edzőtáborozni. A Balmazújváros a korábbi válogatott labdarúgóval, Rudolf Gergellyel erősítette meg a keretét, a Naplónak ebben az időszakban adott szezonértékelő nyilatkozatot a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő mestere, Horváth Ferenc, de természetesen a Loki trénerét, Herczeg Andrást is kifaggattuk.

Az ünnepeken esetlegesen felszaladt kilókat a nagy sikerű FőnixFitten mozoghattuk le, és ebben az évben is átadtuk az olvasóink és a szerkesztőség által legjobbnak vélt sportolóknak a díjakat.

A február egyik legnagyobb durranása a hagyományos Bocskai-emlékverseny volt a bokszolóknál. A tél utolsó havában a Főnix Csarnok adott otthont a férfi kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjének, ott sem lehetett panasz a látogatottságra.

Márciusban elindultak a megyei labdarúgó-bajnokságok küzdelmei, és Debrecenbe látogatott a legendás olasz futballsztár, Roberto Baggio.

TN

TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!