Sport

2018.12.06. 11:56

A papírforma szerint az MVFC-nek áll a zászló

Berettyóújfalu - A nem túl acélos BME gárdája látogat a férfi futsal NB I. tizenkettedik fordulójában, csütörtökön 18.30-tól a Pálfi István Rendezvénycsarnokba.

Berettyóújfalu - A nem túl acélos BME gárdája látogat a férfi futsal NB I. tizenkettedik fordulójában, csütörtökön 18.30-tól a Pálfi István Rendezvénycsarnokba.

Az MVFC-Berettyóújfalu eddig még veretlen, és 28 ponttal az élről várja az összecsapást. A BME ellenben tíz lejátszott mérkőzéséből csak kettőt tudott megnyerni, nyolcszor kikapott, így hat ponttal az utolsó előtti, kilencedik helyen áll.

Szeptember közepén, Budapesten már megmérkőztek a felek, akkor a Mezei-Vill sima, 7–2-es sikert aratott. Az esélyek alapján úgy néz ki, nem most fogja növelni a fővárosi egylet az idáig megszerzett egységeinek a számát.

Múlt szombaton egy előrehozott találkozón 4–2-re verte az Újfalu a Nyírgyulajt, ám a siker ellenére a hajdú-bihariak edzője, Sergio Mullor Cabrera nem volt elégedett, többet vár tanítványaitól. „Nem vagyok boldog a mérkőzés miatt, hiszen hiába a remek első tíz perc, ahol már 3–0-ra vezettünk, ha utána belealszunk a meccsbe. Elnézést kell kérnünk a szurkolóktól a maradék 30 perc miatt, mert ha ma én egy MVFC-drukker vagyok, hazamentem volna tv-t nézni. Ha úgy játszunk máskor is, ahogy ma, akkor sok problémánk lesz a céljaink elérésében” – olvasható a tréner értékelése a csapat Facebook-oldalán.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!