Sport

2018.11.14. 14:08

Tankok és a sivatagi show

Budapest - A Dakar ralin ismét részt vesz a Szalay, Bunkoczi páros.

Budapest - A Dakar ralin ismét részt vesz a Szalay, Bunkoczi páros.

A Margitszigeti Casinóban minden az autók és a sivatagi versenyzés körül forgott, a reflektorok kereszttűzében természetesen a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős, illetve versenyautójuk, az Opel Grandland X volt. A tapasztalt sivatagi páros ezen a rendezvényen jelentette be, hogy a Dakart választja januári megméretésnek.

Mint kiderült, a legendás verseny 2019-es kiírása kizárólag Peruban zajlik majd (a viadal szlogenje: 100% Dakar, 100% Peru), s valószínűleg ez lesz az utolsó viadal Dél-Amerikában. – Jó esély van rá, hogy a Dakar egy év múlva visszatér Afrikába, aminek én nagyon örülök, de azért az utolsó dél-amerikai versenyen mindenképp szerettem volna rajthoz állni, mert a Dakar mégiscsak a Dakar – fogalmazott Szalay Balázs az Opel Dakar Team honlapjának.

A sajtóesemény sztárvendége a Tankcsapda volt, a debreceni trió örömmel állt a kamerák elé Szalayékkal.

A Dakar rali január 6-án kezdődik, és január 17-ig tart, az össztáv 5000 kilométer, ebből a mért szakaszok hossza 3000 km.

HBN


[related-post post_id="4043858"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!