Sport

2018.11.14. 11:01

Méltó ellenfele volt az Újváros az Újfalunak

Berettyóújfalu - Mindkét oldalon négy gól esett a hétfő esti slágermeccsen.

Berettyóújfalu - Mindkét oldalon négy gól esett a hétfő esti slágermeccsen.

Nagy rangadót vívott a listavezető MVFC-Berettyóújfalu a férfi futsal NB I. 9. fordulójában, hétfőn este Dunaújvárosban.

Ahogyan arra számítani lehetett, nagy iramot diktáltak a felek, sok helyzet alakult ki mindkét oldalon, és végül igazságosnak mondható, 4–4-es döntetlennel ért véget a találkozó.

Már a harmadik percben vezetést szerzett a Dunaferr, azonban rögtön egyenlíteni tudott a Mezei-Vill, Javi Sanchez volt eredményes. Nem sokkal rá Szabó Péter is betalált, ám az újfaluiak sem örülhettek sokáig az előnynek, érkezett a hazai válasz. Aztán a 16. minutumban Gál István lőtte ismét fórba az övéit, fél­időben 3–2-re mentek a hajdú-bihariak. A szünet után is folytatódott az adok-kapok, és végül 4–4-nél állt meg az eredményjelző.

Továbbra is az élen

Jelenleg az MVFC 22 ponttal vezeti a tabellát, a második Újváros szintén 22 egységet gyűjtött, igaz, a Berettyó eddig csak nyolc mérkőzést játszott le.

A tizedik körben, pénteken 18.30-tól a hatodik pozícióban lévő DEAC a Veszprém csapatát fogadja a DESOK-ban, az MVFC majd jövő hétfőn meccsel újra, fél kilenctől csap össze a Szigetszentmiklóssal idegenben.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!