Sport

2018.09.28. 15:49

Bekő Balázs veszi át a Balmazújváros irányítását

Balmazújváros - Az új tréner 2019. június 30-ig szóló szerződést írt alá, segítői Laczkó János és a hajdúsági szurkolók számára jól ismert Balogh János lesznek.

Balmazújváros - Az új tréner 2019. június 30-ig szóló szerződést írt alá, segítői Laczkó János és a hajdúsági szurkolók számára jól ismert Balogh János lesznek.

Hamar felszállt a fehér füst, Horváth Ferenc és stábja helye még szinte kis sem hűlt az újvárosi kispadon, máris megvan az új szakmai vezetés. A vezetőedzői tisztséget mostantól az a Bekő Balázs látja el, aki profi labdarúgóvá a Videoton FC-nél vált, hiszen 1990-1997 között a székesfehérváriak labdarúgója volt. Aztán egy rövid időre a Ferencvároshoz igazolt, majd ezt követően 1999-ig a Gázszer FC-ben kergetet a labdát. Egy idényt lehúzott a Vasasnál, majd egy kis időre ismét visszatért a Videotonhoz.

Edzői karrierje 2009-ben indult, akkor a Videoton másodedzője lett, 2011-ig volt a klub kötelékében. Ezt követően egy év a Budaörsi SC-nél már vezetőedzőként, majd 2013-2015 között a Kecskeméti TE csapatát irányította. Ezután Diósgyőrben, majd Győrben vállalta az edzői szerepkör betöltését, legutóbb pedig a Soproni VSE együttesét irányította, ahol munkaköre a 2017/2018-as szezon végén szűnt meg.

Az új szakember saját bevallása szerint a munkában nem ismer lazaságot, mindig a maximumra törekszik.

“Azért vállaltam el ezt a feladatot, mert az ember szeret dolgozni, én nagyon szeretem a munkámat, és szeretem a kihívásokat. A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő egy olyan klub, ahol lehet dolgozni, megvannak az előremutató célok, amiért lehet küzdeni. Örülök, hogy itt lehetek, és remélem, hogy egy gyümölcsöző együttműködés kezdődik most el.” – mondta el motivációját a balmazújvárosi klub honlapjának Bekő Balázs.

HBN


[related-post post_id="4000079"]

[related-post post_id="3999485"]

[related-post post_id="3998346"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!