Sport

2018.06.08. 19:07

Ötödik kézilabdázója hosszabbított a bajnok MOL-Pick Szegeddel

Szeged - Meghosszabbította szerződését Mario Sostaric, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának szlovén jobbszélsője.

Szeged - Meghosszabbította szerződését Mario Sostaric, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának szlovén jobbszélsője.

A klub honlapjának péntek beszámolója szerint a 25 éves játékos új megállapodása 2021-ig szól. Sostaric - aki két évvel ezelőtt igazolt Szegedre - a bajnokságban 55 góllal vette ki részét az aranyérem megszerzéséből, a Bajnokok Ligájában pedig 36 alkalommal volt eredményes a 2017/18-as idényben.

A szegediek keretéből a napokban a válogatott jobbátlövő Balogh Zsolt jövő nyárig írt alá, az irányító Stas Skube kettő plusz egy, a szintén szlovén beálló, Matej Gaber három plusz egy éves szerződést kötött, míg a válogatott balátlövő, Bodó Richárd 2022-ig kötelezte el magát a háromszoros magyar bajnokhoz.

Az aranyérmes keretből távozott a spanyol José Manuel Sierra, a horvát Ivan Srsen, az orosz Szergej Gorbok, a brazil Thiagus Petrus, valamint Zubai Szabolcs és Fekete Bálint. Érkezik a spanyol Joan Canellas és Jorge Maqueda, a horvát Mirko Alilovic, a cseh Stanislav Kaspárek és a szlovén Nik Henigman.

- TIU

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!