Sport

2018.05.27. 20:26

„Mindkét csapat győzelemre játszott”

Debrecen – A DVSC vs. Puskás Akadémia (1-1) labdarúgó NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Pintér Attila értékelte a látottakat.

Debrecen – A DVSC vs. Puskás Akadémia (1-1) labdarúgó NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Pintér Attila értékelte a látottakat.

Pintér Attila: Nagyon jó mérkőzést láthatott a közönség. Mindkét csapat a győzelemre játszott. Az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést, ha 3-4 gólt lövünk, azt is megérdemeltük volna. A második félidőben kiegyenlített a Debrecen, majd emberhátrányba kerültünk. Át kellett szervezni a csapatot, játékrendszert váltottunk, és ebben a helyzetben is volt három lehetőségünk, igaz, a Debrecennek is. Elégedett vagyok az együttesem játékával, hozzáállásával. Gratulálok csapatomnak, a Debrecennek sok sikert kívánok.

Herczeg András: Jól kezdtük ma a meccset, mégis mi kaptunk gólt, nem tudtuk uralni a játékot. A második félidőben már jó felfogásban játszott a csapat, sikerült kiegyenlítenünk, voltak kapura lövéseink, ezeket nem sikerült gólra váltani. Gratulálok a játékosoknak. A kezdőcsapatban nyolc saját nevelésű játékosunk kapott helyet, a második félidőben Bereczki volt a kilencedik. Több helyzetünk volt a mérkőzésen, Hegedűs többször bravúrral védett. Szerettünk volna győzni, mindkét csapat győzelemre játszott, ebből pedig jó mérkőzés kerekedett.


[related-post post_id="3873549"]

[related-post post_id="3873286"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!