Sport

2017.10.03. 11:52

Dudás Attila második lett a hétvégi motokrossz-versenyen

Debrecen - Dudás Attila debreceni gyorsasági-, supermoto- és motokrosszbajnok versenyzőremek szezonbeli szereplést tudhat maga mögött a Nemzetközi Supermoto Bajnokságban.

Debrecen - Dudás Attila debreceni gyorsasági-, supermoto- és motokrosszbajnok versenyzőremek szezonbeli szereplést tudhat maga mögött a

Nemzetközi Supermoto Bajnokságban.

Az elmúlt hétvégén lendületét és formáját a kisújszállási meghívásos motokrossz-versenyen tette próbára, mely egyben idei legkeményebb versenye is volt. A pálya 1,2 km hosszú 12 ugratóval, 10 mandinerrel, 2x15 percet plusz két kört kellett teljesíteni rajta. 29 induló között, mindkét futamon a jó rajtnak és a kitűnő fizikai állóképességének köszönthetően az előkelő összetett második helyet szerezte meg.

Mentoraltja, a 4 éves debreceni ifj. Kovács Attila a dobogó harmadik fokára állhatott fel 50cc3-s kategóriában úgy, hogy első futamában második, a délutáni második versenyén harmadikként intették le.

Fotó: Danyi Beáta

Az ifjú titán már az idei szezonnyitó motokrossz versenyen egy összetett II. helyet is bezsebelt.

- Danyi Beáta -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!