Sport

2017.10.24. 12:11

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: bizakodva, de nem elbizakodottan

Balmazújváros - Fekete Ádám elárulta, komoly küzdelemre készül a Tolna megye I-ben edződő Bátaszék otthonában.

Balmazújváros - Fekete Ádám elárulta, komoly küzdelemre készül a Tolna megye I-ben edződő Bátaszék otthonában.

Optimistán várhatják a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő játékosai a Bátaszék elleni Magyar Kupa-mérkőzést, hiszen Horváth Ferenc együttese a hétvégén a Vasast győzte le 2–1-re az OTP Bank Ligában. Az értékes sikernek köszönhetően a hajdúságiak a tizenegyedik helyre léptek előre, hátrányuk a már bennmaradó pozícióban tanyázó Haladással szemben egy egységre olvadt.

– Nem nevezném bravúrnak a Vasas felülmúlását, hiszen az előző hetekben rendre benne volt a játékunkban egy ilyen eredmény – jelentette ki a Hajdú-bihari Naplónak Fekete Ádám. – Taktikus, okos futballal tudtuk két vállra fektetni az angyalföldieket, mindenki kellő odafigyeléssel hajtotta végre a feladatát. A Horváth Ferenccel történt tragédia (a szakember édesanyja az előző héten hunyt el - a szerk.) miatt pluszmotivációval futottunk ki a gyepre – hangsúlyozta a csatár.

Góllal bizonyítana

Az újvárosiak szerdán 13.30-tól lépnek pályára a Bátaszék otthonában. A bátaszékiek jelenleg a hatodikak a megye I-ben, míg az MK előző játéknapján a Tolnát búcsúztatták 3–2-es diadaluknak köszönhetően. Horváth Ferenc tanítványai a Karancslapujtő gárdáját állították meg szeptemberben (2–0).

– Nyilván mi számítunk a párharc esélyeseinek, ennek ellenére nem becsülhetjük le a vetélytársunkat. Sokszor fordultál már elő olyan, hogy a papíron gyengébb együttes borsot tört a favorit orra alá. Valószínűleg a hazaiak minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy megnehezítsék a dolgunkat, harcos, kemény ütközetre számítok.

Bárki is kapjon szerepet a Balmazújvárosban, a maximumot kell nyújtania, nekünk kell dominálnunk.”

A szakmai stáb jó szokásához híven alaposan feltérképezte a Bátaszéket is, így kellő információval a birtokunkban várhatjuk a kezdő sípszót. A bajnokságban eddig kevesebbszer jutottam szóhoz, így a kupában próbálok bizonyítani. Ha lehetőséget kapok, szeretném góllal meghálálni a bizalmat – zárta mondandóját Fekete Ádám.

HBN-BÁ


[related-post post_id="3656704"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!