Sport

2017.09.28. 18:57

Torna-vb - Már edzettek a magyarok Montrealban

Montreal - A magyar tornászválogatott megérkezett Montrealba, és már edzett is a hétfőn kezdődő világbajnokság helyszínén.

Montreal - A magyar tornászválogatott megérkezett Montrealba, és már edzett is a hétfőn kezdődő világbajnokság helyszínén.

"A terem és szerek rendben vannak, a csapat már túlvan az első edzésen" - számolt be Altorjai Sándor csapatvezető a honi szövetségnek. Hozzátette, hogy a hoteljük tízperces gyalogútra van a csarnoktól, de azért néhány gondjuk így is akadt.

Altorjai elmondta: a szervezők túl kis buszokat küldtek értük a repülőtérre, így többen a bőröndökön ültek, és a transzfer négy órát vett igénybe. Ezen kívül az étkezések időpontja sem volt megfelelő, de miután ezt több küldöttség is szóvá tette a nemzetközi szövetségnél (FIG), a rendezők korrigáltak.

A montreali vb hétfőtől vasárnapig tart, a magyar csapatot a férfiaknál Boncsér Krisztián, Dudás Norbert, Kardos Botond, Kállai Zoltán, Selmeczi Bánk és Vecsernyés Dávid, a nőknél Al-Salty Dália, Dévai Boglárka, Kovács Zsófia és Tömböl Boglárka alkotja.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!