Sport

2017.09.10. 21:46

Labdarúgó NB I - A Videoton hátrányból fordítva verte a Haladást

Felcsút - A szünetben még egygólos hátrányban lévő Videoton 3-1-re legyőzte a vendég Haladást vasárnap, a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában.

Felcsút - A szünetben még egygólos hátrányban lévő Videoton 3-1-re legyőzte a vendég Haladást vasárnap, a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában.

OTP Bank Liga, 8. forduló:

Videoton FC - Szombathelyi Haladás 3-1 (0-1)

Felcsút, 1771 néző, v.: Szőts

gólszerző: Lazovic (52.), Pátkai (63.), Scepovic (90.), illetve Németh M. (35.)

sárga lap: Fejes A. (39.), Lazovic (45+3.), Pátkai (73.), Juhász R. (90+3.), illetve Ramos (45.), Williams (58.)

Videoton:

Kovácsik - Fiola, Juhász R., Fejes A. (Henty 46.), Stopira - Nego, Pátkai, Hadzic (Varga J. 77.), Suljic (Szolnoki 88.) - Lazovic, Scepovic

Haladás:

Király G. - Polgár K., S. Wils, Devecseri (Schimmer 56.), Bosnjak - Kiss B. (Németh M. 33.), Jancsó (Halmosi 71.), Tóth M., Kovács L. - Ramos, Williams

Nagy elánnal játszott a Haladás az első félidőben, miközben a Videoton játékosai tompán mozogtak. A vendégek Németh Márió első labdaérintéséből előnybe kerültek, amely Williams büntetőjével könnyen kétgólosra nőhetett volna, de az ausztrál légiós kapu mellé lőtt.

Fordulást követően felpörgött a Videoton: előbb Lazovic fejesével egyenlítettek a székesfehérváriak, majd Pátkai lövésével átvették a vezetést. A szombathelyiek hátrányba kerülve is próbálkoztak becsülettel, de igazán komoly gólszerzési lehetőségük nem adódott. A mérkőzés végén még Scepovic is betalált, kialakítva ezzel a 3-1-es végeredményt.

Győzelmével a Videoton immár öt ponttal vezeti a tabellát, miután a bajnok Honvéd csak döntetlent ért el Pakson.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!