Sport

2017.09.24. 21:22

"2012-óta foglalkozom a labdarúgással, ilyet még nem tapasztaltam"

Hajdú-Bihar - Íme a megye II déli bajnokság 6. fordulójának eredményei.

Hajdú-Bihar - Íme a megye II déli bajnokság 6. fordulójának eredményei.

Báránd KSE–Debreceni EAC 1–2 (1–1)

150 néző. Vezette: Tatár I. (Katona K.)

Báránd: Tóth S. – Török D., Karácsony J. (Török R.), Csóka G., Szabó L., Mester N., Schuller I., Faragó B., Mester L., Erstey Zs., Vígh N. Edző: Szabó János.

Debrecen: Gulyás L. – Illés D., Posta N., Rácsai L. (Buzai G.), Révai Z. (Párducz T.), Molnár M. (Szőke P.), Szarka J., Radványi N., Hetrovics R., Csák Zs., Nyeste K. Edző: Katona László.

Gól: Vígh N., illetve Molnár M., Csák Zs. Jók: Mindenki, illetve Mindenki Ifi: 0–2.

Szabó János: A sok hiányzó ellenére egy kiélezett mérkőzést játszottunk a jó erőkből álló DEAC ellen. A vereségen kívül a másik bosszantó dolog, hogy egy rangadónak minősülő mérkőzésre megint két spori érkezett. Köszönjük a bárándi pékség tulajdonosának, Ulveczki Csabának a mennyei kenyérlángost!

Katona László: Jó iramú, küzdelmes mérkőzésen nyertünk.

Debreceni Sport Club–Püspökladányi LE 2–6 (1–3)

20 néző. Vezette: Mező S. (Malmos N., Szűcs M.)

Debrecen: Nagy B. – Tóth Cs., Balázs Á., Csurgó Á., Sándor R., Kocsis L. (Kovács K.), Dobrán Cs., Szabó B. (Fekete Cs.), Gorzsás I., Nagy N. (Barabás Z.), Fehér J. Edző: Nagy Róbert.

Püspökladány: Katona N. – Horváth I. (Danka L.), Kéri M., Fülöp A., Ispán R. (Sas F.), Nádházi S., Nagy S., Horváth Á. (Karacs Z.), Dajka L. (Szilágyi T.), Ferenczi L., Varga L. Edző: Fülöp András.

Gól: Sándor R., Szabó B. Jók: Balázs Á., Tóth Cs., Csurgó Á., illetve Nagy S., Horváth Á., Nádházi S., Dajka L. Ifi: 3–0.

Nagy Róbert: Gratulálok a püspökladányi csapatnak! További sok sikert kívánok nekik! A mi részünkről, néhány ajtót be kell zárni, néhányat kinyitni, na nem azért mert nincs értelme annak, amit csinálunk csak ez az út nem vezet sehova. Isten éltessen Elnök Úr!

Fülöp András: Küzdelmes mérkőzésen, magabiztos győzelmet arattunk. Végre a jobbik arcunkat mutattuk ezen a mérkőzésen. Ez lenne a megfelelő hozzáállás az egész bajnokságot nézve.

Földes KSE–Konyári SE 2–0 (1–0)

100 néző. Vezette: Német M. (Horváth G., Harmati L.)

Földes: Horváth Zs. (Szabó Gy.) – Bernáth G., Kiss Z. (Balogh F.), Bakonyi J. (Kálai A.), Nagy S., Vincze A. (Makula Sz.), Mészáros T. (Karacs T.), Faragó Gy., Dede I., Orsó A. (Földesi A.), Balogh R. Edző: Bakonyi János.

Konyár: Száraz Cs. – Entersz G., Csuka Zs., Tamási G., Tamási S. (Rézműves K.), Varga D., Antal G., Nagy A., Varga Z., Horváth Á., Bakk I. (Lakatos G.)Edző: Kiss László.

Gól: Orsó A., mészáros T. Jók: Mindenki, illetve Mindenki Ifi: 3–4.

Bakonyi János: Fegyelmezett hozzáállás, jó csapategység, megérdemelt hazai győzelem, készülünk a jövőhétre. Sok sikert kívánok Konyár csapatának! Hajrá Földes!

Kiss László: A több sebből vérző csapatom ismét helytállt, igaz nem eredményesen, de egyre jobb játékot nyújtunk. Köszönöm az ifi játékosoknak a mai napon nyújtott teljesítményüket!

Komádi SE–Hajdúszováti SE 7–1 (1–0)

100 néző. Vezette: Török Z. (Kovács A., Juhász G.)

Komádi: Puskás Cs. – Kirimi P., Tóth L., Kóti R., Puskás Z. (Fésűs K.), Balogh S., Nagy J., Nagy I. (Takács D.), Miczura Varga K., Holló J., Buliska Gy. Edző: Szabó Sándor.

Hajdúszovát: Marton A. – Lakatos Balogh R., Lakatos Zs., Balogh A., Szabó J., Balogh J., Lakatos K., Nagy Zs., Barna M., Jónás B., Lakatos I. Edző: Balogh Ferenc.

Gól: Balogh S.(4), Nagy J., Miczula Varga K., Kóti R., illetve Nagy Zs. Jók: Mindenki, illetve Marton A. Kiállítva: Lakatos K., Nagy Zs. Ifi: elmaradt.

Szabó Sándor: Az első félidőben kihagyott helyzetek miatt nem sikerült megnyugtató előnyt szerezni és ez mint ilyenkor lenni szokott, a lelkes vendégcsapat akár az egyenlítést is megszerezhette volna, de a második félidőben, a helyzeteket már gólra tudtuk váltani, így viszonylag nagy arányú győzelmet arattunk. A sérült játékosnak mihamarabbi gyógyulást kívánunk.

Balogh Ferenc: Szeretnék gratulálni a Komádi csapatának és további sok sikert kívánok nekik! A mi hibáinkat ők gólra tudták váltani. 2012-óta foglalkozom a labdarúgással, ilyet még nem tapasztaltam mérkőzésen, hogy egy játékvezető, azon felháborodva, amiért az ifjúsági csapattal nem tudtunk kiállni, a felnőtt csapatot büntette, többször szidta a játékosokat, volt olyan, hogy az egyik játékost a másik ellen lázította és nyíltan megmondta:

Csinálhattok bármit, úgysem fogom befújni!”

Megengedte, hogy a mérkőzésen hat helyett három darab rendező legyen, megengedte, hogy a játékosaimat a szurkolók provokálják, szidalmazzák, migránsoknak és cigányoknak nevezzék a játékosaimat. Természetesen ezt a magatartást nem lehet szó nélkül hagyni, bármennyire is védjük a játékvezetőket. Én bízom benne, hogy ez a rasszista viselkedés nem általánosítható játékvezetőkre és a komádi szurkolókra. Hogy jön ahhoz egy játékvezető, hogy az edzőt számon kérje, hogy mi az, hogy nem állt ki az ifi csapat és hogy jön ahhoz, hogy a játékosoknak folyamatosan, a mérkőzés közben mondja, hogy: „Ne focizzatok mert úgy sem tudtok, lépjetek vissza!”? Látszott, hogy a játékvezető mennyire volt elfoglalva a mérkőzéssel, a jegyzőkönyvbe tévesen vitte fel a góllövőnket Nagy Zsoltot és a vérző orrú játékosunkat Lakatos Krisztiánt sem vette figyelembe.

Nagyrábé Petőfi SK–Nádudvari SE 9–0 (3–0)

100 néző. Vezette: Puskás Z. (Todorán G., Géhl B.)

Nagyrábé: Kriston D. – Bácsi Á., Tóth P., Vénig A., Parti P. (Szabó D.), Ungvári P. (Szabados M.), Faragó L., Ötvös S. (Johan Gy.), Szabó T. (Mező A.), Vig V., Balogh M. (Nagy Cs.) Edző: Tóth Péter.

Nádudvar: Dobi A. – Nagy Z., Máté I., Erdős M., Pál I., Kovács I. (Rostás M.), Székely Z. (Varga D.), Czibere K. (Taricska G.), Szabó S., Tóth I., Szegi Zs.Edző: Gere Csaba.

Gól: Vig V., Ötvös S., Faragó L.(2), Johan Gy.(3), Nagy Cs.(2) Jók: Mindenkiilletve Dobi A. Kiállítva: Pál I. Ifi: 1–0.

Tóth Péter: Gratulálok a csapatnak a megérdemelt győzelemhez! Helyenként biztatóan jól játszottunk. Készülünk a jövőheti mérkőzésre. További sok sikert kívánunk a Nádudvar csapatának!

Gere Csaba: Az első félidőben még úgy, ahogy tartottuk magunkat, a védelmi hibáktól eltekintve felvettük a versenyt a jóval jobb erőkből álló hazai csapattal szemben. Viszont a második félidőben úgy statisztáltunk az előadásukhoz, mintha a Nemzeti Színházban lettünk volna. Néhányan talán még a hazai nézők tapsát is maguknak érezték...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!