Sport

2017.05.22. 11:36

Idén is elrajtol a Decathlon Családi Futóverseny Debrecenben

Debrecen - A Debreceni Kilométerek Sportegyesület már ötödik alkalommal szervez Decathlon Családi Futást május 27-én 14 órától.

Debrecen - A Debreceni Kilométerek Sportegyesület már ötödik alkalommal szervez Decathlon Családi Futást május 27-én 14 órától.

A rajt a Decathlon Áruház parkolójában lesz, ahol 1,5 km-es és 6 km-es távon lehet indulni.

A rendezvény célja, hogy minél több embert rávegyen a rendszeres sportolásra, felnőtteket és gyermekeket egyaránt.

A rövidtávon (1,5 km) nincs nevezési díj. A 6 km-es távra 1500 forint, amely összeg levásárolható a rajtszám felmutatásával a Decathlon Áruházban. A rajt előtt Sándor Nikolett a G4 Fitnesz aerobic edzője tart közös bemelegítést. A rövidtávot teljesítők a célban édességet és vizet kaptak. A hosszabb távon indulók emlékérmet is átvehetnek. Az első három női és férfi versenyző díjazásban részesül.

A futás útvonala (1 kör 3 km):

Decathlon Áruház parkoló – Karinthy Frigyes utca – Kaffka Margit utca – Karinthy Frigyes utca – Tankó Béla utca – Akadémia utca - Decathlon Áruház parkoló.

Forgalomkorlátozásra lehet számítani ezeken az utcákon május 27-én 13:30-tól 15:30-ig. Az útvonal nem kerül lezárásra, a polgárőrség által biztosítva lesz. Kérünk minden járművezetőt, hogy a futás útvonalán fokozott óvatossággal közlekedjen! - olvasható a Debreceni Kilométerek közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!