Sport

2017.05.22. 15:28

Braniszlav Danilovics: lehet, hogy itt a vége?

Debrecen - A szerb hálóőr összeugrott játékostársával, és rögtön lecserélték a szünetben.

Debrecen - A szerb hálóőr összeugrott játékostársával, és rögtön lecserélték a szünetben.

Nem akármilyen jelenet zajlott le a szombati DVSC–Budapest Honvéd mérkőzés első félidejének lefújása után. A Loki szerb kapusa, Braniszlav Danilovics torkon ragadta saját játékostársát, Ferenczi Jánost, vélhetően őt hibáztatta a sípszó előtt nem sokkal kimaradt óriási Honvéd-helyzet kialakulásáért. A hálóőrt a többiek fogták le, akinek a játékvezető egy sárgát is kiosztott kirohanásáért. A vezetőedző, Leonel Pontes gyorsan lekapta a pályáról a játékost és helyére Verpecz állt be.

A klubnál egyelőre nem döntöttek, hogy jár-e valamilyen szankcióval a futballista tette, de nem lenne meglepő, ha az utolsó, DVTK elleni mérkőzésen már nem Danilovics állna a kapuban. S mivel nyárig kölcsönben szerepel Debrecenben a Puskás Akadémia kapusa, nem kizárt, hogy Danilovicsnak a Honvéd-meccs volt az utolsó momentuma a Hajdúságban.

HBN


Aleksandar Jovanovic karrierje legfontosabb mérkőzésének tartja a DVTK elleni kiesési rangadót.

 

A Loki kikapott a Honvédtól, ezért a jövő héten pontot kell szereznie a DVTK ellen ahhoz, hogy biztosan ne essen ki.

 

A Ferencváros és az Újpest után a bajnoki címre pályázó Honvéd ellen is visszatértek az ultrák a lelátóra, nem rajtuk múlt, hogy a DVSC vereséget szenvedett a nagyon fontos mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!