Sport

2017.02.18. 20:41

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Kikapott az éllovastól az OSC

Budapest - Az OSC Újbuda hazai medencében egy góllal kikapott az A csoportot vezető Olympiakosztól a férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatodik fordulójában.

Budapest - Az OSC Újbuda hazai medencében egy góllal kikapott az A csoportot vezető Olympiakosztól a férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatodik fordulójában.

A görög csapat ezzel továbbra is veretlen, míg a magyar a negyedik helyen áll.

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 6. forduló:

A csoport:

A-Híd OSC Újbuda - Olympiakosz (görög) 7-8 (1-4, 2-2, 2-0, 2-2)

a magyar csapat gólszerzői: Zalánki 3, Brguljan 1, Bátori 1, Seman 1, Gór-Nagy 1

A görög csapat kezdte határozottabban a mérkőzést, az első negyedben négy gólt szerzett, miközben az újbudaiaknak ez csak egyszer sikerült. A következő szakaszban kiegyenlítetté vált a játék, majd a harmadik nyolc percben Zalánki és Gór-Nagy jóvoltából csak OSC-gól esett. A negyedik negyedből bő másfél perc telt el, amikor Bátori Bence 6-6-ra alakította az állást. Ezután viszont két görög találat jött, amire csak egy magyar válasz volt, noha az utolsó másodpercekben az OSC támadhatott.

A két csapat múlt keddi, athéni mérkőzését 7-4-re nyerték a görögök.

Később:

Spandau (német) - Szolnoki Dózsa-Közgép 19.30

B csoport:

ZF-Eger - Barceloneta (spanyol) 20.30

Mivel a Szolnok - rendezőként - alanyi jogon továbbjutó, rajta kívül az A csoportból két csapat válik a Final Six tagjává, míg a B-ből a legjobb három lehet majd ott a hatcsapatos fináléban, amelynek május 25. és 27. között Budapest ad otthont.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!