Sport

2017.01.07. 13:21

Főnixfitt: te fitten kezded az új​évet?

Debrecen - Nagyszabású sportnappal indította az új esztendőt január 7-én hazánk második legnagyobb csarnoka.

Debrecen - Nagyszabású sportnappal indította az új esztendőt január 7-én hazánk második legnagyobb csarnoka.

Hagyományteremtő szándékkal, első ízben rendezi meg a Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter a Debreceni Sportcentrum Kft-vel közösen a „FőnixFitt 2017” elnevezésű eseményét, ahol a szervezők minden korosztály számára készülnek meglepetéssel. A rendezvény egyszerre szól azoknak, akik eddig még nem fordítottak kellő figyelmet testük karbantartására, továbbá akik napi vagy akár heti rendszerességgel mozognak. Igazi nagyágyúk vezényelnek és diktálják majd a tempót a Főnix Csarnok nagyszínpadán.

12 órától a fitnesz világ- és Európa-bajnok Béres Alexandra várta a közönséget, aki elmondta:

"Nagyon várom a szombati eseményt, mert a teljes testet átmozgató, zsírégető jellegű, súlykontroll órával készülök. Az a célom, hogy az órán olyan gyakorlatokat végezzünk, melyek egyrészt újszerűek és kihívást jelentenek, ugyanakkor mindenki számára követhetőek, és másnap mindent érezzünk, de ne okozzon nagy izomlázat. Szeretném, hogy egy közös, jó élményként maradjon meg mindenkiben ez a csoportos óra. A rám jellemző nyugodt stílusra számíthatnak a vendégek, de ugyanakkor egy picit a határainkat is feszegetjük majd."-zárta gondolatait a népszerű tréner.

Ellátogat a cívisvárosba népszerű csapatával az Arnold Classic Europe-győztes Sifter Tímea (Sifi) aki úgy fogalmazott:

"Egy bemelegítő jellegű órával szeretném elérni, hogy az ünnepek után mindenki visszatérjen a sportéletbe. Egy könnyen követhető alap órával készülök, egy kicsi koreográfiával és dances alaplépésekkel fűszerezve. A cipőt mindenkinek biztosítjuk, de egy hosszú szárú zoknit mindenképp hozzanak magukkal a résztvevők, valamint olyan öltözetet, amiben kényelmesen tudnak majd mozogni, hiszen az egész testet átmozgatjuk majd. Nincs korhatár, a kangoo mindenki számára ajánlott, hiszen a legidősebb vendégem pl. 72 éves. Az a legfőbb célom, hogy mindenkinek nagy sikerélményt nyújtson az edzés, valamint, hogy a kangooval a jövőben minél többen foglalkozzanak Debrecenben."- mondta a kangoo-Guinness-rekorder.

Szintén a nagyszínpadon kap lehetőséget a zóna edzésmódszer koronázatlan királynője, Péntek Enikő, valamint Almásy Csilla gyógytornász-fizioterapeuta, jógaoktató, gerinctréner.

A sorból természetesen nem hiányozhatnak a közismert debreceni trénerek sem, szintén órát tart majd Jóna Kata, Skripeczky Bea, Lente Lilla, Barna Zsuzsa, Rátkai Kriszta, Raus Ivett, Kovács Andi és Hencz Edina.

A nagyszínpados programok mellett a legnépszerűbb debreceni fitneszklubok standjai, továbbá workshopok, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrőprogramok, életmód tanácsadás, az egész napos aktivitásban elfáradókat pedig pihenősarok is várja.

A helyszínen minden vendég három debreceni fitnessterembe szóló napijegyet kap, melyeket a Corpus Fitness, a G4 Fitness és a Vezér Fitness termeiben lehet felhasználni, de ott lapulnak majd a belépők mellé járó welcome csomagokban a T-Forma és EFI (European Fitness Institute) által biztosított nagy értékű ajándékcsomagok is!

A DSC-SI Kincskereső Tehetséggondozó Programja akadálypályával és ügyességi játékokkal várja az óvodás és kisiskolás gyermekeket. A standon tájékozódhatnak a programról, nyári táborainkról és a "Veled kerek a világ!" Sportrendezvényünkről. Itt lehet jelentkezni testalkat vizsgálatra is (antropometria). A FőnixFitt 2017 rendezvényen bemutatkozik továbbá a Kazi Tamás Futó Akadémia, két látványos edzéssel 10.30 és 11.50, valamint 14 óra és 15.20 között.

A Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központ ingyenes és kedvezményes diagnosztikai mérésekkel, szűrővizsgálatokkal vár mindenkit szombaton.


Programok:

A nagyszínpad tervezett programjai:

10:00-10:50 Step aerobik /Jóna Kata, Skripeczky Bea/

11:00-11:50 Sifi & Kangoo Team

12:00-12:50 Aerobic-fitness Béres Alexandrával

13:00-13:50 ZÓNA edzés Péntek Enikővel

14:00-14:50 Tae Bo /Barna Zsuzsa/

15:00-15:50 DeepWork /Hencz Edina, Raus Ivett, Jóna Kata/

16:00-16:50 Zumba /Rátkai Krisztina, Kovács Andrea, Lente Lilla/

17:00-17:50 SpineUp! Almásy Csillával


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!