Sport

2016.10.08. 18:15

"Helyzetkihasználásunkat csak a fiatal bíró ténykedése múlta alul"

Hajdú-Bihar - Hét sárga, két piros és négy gól született a Polgár–Nagyhegyes mérkőzésen. Véget ért a megye I-es labdarúgó bajnokság kilencedik fordulójának szombati játéknapja. Lássuk az eredményeket.

Hajdú-Bihar - Hét sárga, két piros és négy gól született a Polgár–Nagyhegyes mérkőzésen. Véget ért a megye I-es labdarúgó bajnokság kilencedik fordulójának szombati játéknapja. Lássuk az eredményeket.


Monostorpályi SE–Sárrétudvari SE 0–2 (0–2)

100 néző Vezette: Hajdú I.(Mészáros Cs., Kovács Z.)

Monostorpályi: Szabó A. – Nyilas Sz., Patka J., Kőnig A., Tapoti J., Apagyi R., Rózsa N., Cseke B., Bodnár L., Sütő B., Purguly E. Edző: Selyem Nándor.

Sárrétudvari: Kiss B., Balogh R., Fegyverneki M., Kelemen L., Nagy T., Kovács P., Füleki B., Erős L., Bak B., Tiszai G.(Kiss T.), Bodó L.(Vass A.) Edző: Bodó Lajos.

Gól: Fegyverneki M., Füleki B. Jók: Az egész csapat. Ifi: 1–8.

Selyem Nándor: – Később nyilatkozik.

Bodó Lajos: – Az első félidőben türelmes, gólra törő játékkal megnyugtató előnyt szereztünk. A második félidőben már sok hibával, türelmetlenül játszottunk. Helyenként Kiss Béla védései kellettek ahhoz, hogy az előnyünket meg tudjuk tartani. Köszönjük a korrekt játékvezetést! Gratulálok a fiúknak és az ificsapatnak is a nagyarányú győzelemhez!


Polgári VSE–Nagyhegyes KSE 2–2 (1–1)

100 néző Vezette: Kovács Á.(Gyarmati I., Puskás Z.)

Polgár: Csobán I. – Koroknai N., Szitai Z., Vincze Cs.(Bodolai B.), Bolgár D., Vincze S., Simon Z., Rácz A.(Pöstényi I.), Tóth K., Bene K., Visegrádi D. Edző: Varga Gábor.

Nagyhegyes: Ferenczi T. – Tóth Sz., Kasuba M., Nagy K., Magyar A., Adulmaati I., Kis D., Bácsi Á.(Duró G.), Illés D.(Pallai Zs.) (Ungvári P.), Bun R., Percze R.(Tóth I.) Edző: Szalánczi Zoltán.

Gól: Visegrádi D. (2), illetve Kis D. (2) Jók: Visegrádi D., Tóth K., illetve Senki. Kiállítva: Csobán I., Bolgár D. Ifi: 5–3.

Tóth Máté: – Elsősorban gratulálni szeretnék a csapatnak, végre megmutattuk, hogy tudunk egymásért küzdeni, harcolni a pályán. Véleményem szerint nem szabad a játékvezetői hármas tevékenységével foglalkozni, de ezt a bíráskodást nem szabad szó nélkül hagyni. Remélem Divinyi Béla úr alaposan jegyzetelt és a szövetség kiszabja Kovács úrnak a megfelelő szankciót. Köszönjük Nagyhegyes csapatának a küzdelmes mérkőzést, további sok sikert kívánok nekik! Gratulálok az ificsapatnak az első megszerzett három pontért.

Szalánczi Zoltán: – Helyzetkihasználásunkat a mai mérkőzésen csak a fiatal bíró ténykedése múlta alul. Ennek ellenére nem érdemeltünk győzelmet, de remélem, minél hamarabb kikerülünk ebből a hullámvölgyből.


Kabai Meteorit SE–Hajdúnánás GB. FK 0–2 (0–0)

100 néző Vezette: Takács I.(Varga Gy., Áncsán Gy.)

Kaba: Biás P. – Szabó D.(Almási Z.), Karika M., Szabó B., Sarkadi A., Kovács M., Plókai G., Németi M., Lázár R.(Kéri D.), Kállai D., Jeges Z. Edző: Kiss Lajos.

Hajdúnánás: László T. – Kondora K., Kovács M., Fodor T.(Újvári Zs.), Bálint T.(Kiss L.), Mile M., Fodor J.(Juhos L.), Berán B., Papp R.(Kállai M.), Félegyházi Z.(Cservák T.), Csizmadia Cs.(Takács Á.) Edző: Bálint Tivadar.

Gól: Újvári Zs. (2) Jók: Mindenki, illetve Kovács M., Berán B., Mile M., Kondora K. Ifi: 0–5.

Kiss Lajos: – Mivel a Hajdúnánás az adódó kevés lehetőségét gólra tudta váltani, ezért a győzelme az egyébként erősen döntetlenszagú mérkőzésen nem vitatható. Sajnálom, hogy egyértelmű tizenegyeseket nem adnak meg számunkra. A probléma, hogy ez még megmagyarázásra is kerül. Az az ember, aki elvárja a tiszteletet a pályán lévő játékosoktól, úgy gondolom, hogy úgy jogos, ha ő is megadja azt és nem arrogánsan, tiszteletlenül nyilvánul meg. Ennek ellenére hibáztunk meghatározó szituációkban, ezért nem tudtunk győzni.

Bálint Tivadar: – Ez már hasonlított a megbeszélt taktikához. Köszönöm a csapat hozzáállását, az eredmény akkor jön, ha teszünk érte.


Berettyóújfalui SE–Debreceni EAC 1–1 (0–0)

100 néző Vezette: Papp F.(Hadházi L., Bernáth R.)

Berettyóújfalu: Virányi G. – Kardos I.(Szabó P.), Nagy Z., Nagy R., Békési D.(Nagy S.), Jancsó A:, Csordás J., Ékes G., Magyar Sz.(Daróczi D.), Szabó G.(Szitkó R.), Nemes I.(Nagy B.) Edző: Szitkó Róbert.

Debrecen: Dukát P. – Bernáth Cs., Simonka R., Csörgő K., Csák Zs.(Posta N.), Ménes M., Balás V.(Szűcs P.), Katona T., Kincses D., Varga M., Révai Z. Edző: Sáfár László.

Gól: Nagy R., illetve Katona T. Jók: Senki, illetve Mindenki. Ifi: 1–1.

Szitkó Róbert: – A szezon leggyengébb játékával sikerült itthon tartanunk egy pontot. Remélem, hogy a következő mérkőzésekre összeszedjük magunkat, mert ma mindent mertünk, csak játszani nem.

Sáfár László: – Nagyon csalódott vagyok, hogy nem sikerült megnyerni a mérkőzést. A helyzetek alapján legalább három góllal nyernünk kellett volna. Ha a helyzetkihasználásunkon javítunk, akkor a jövőt nézve bizakodhatunk.


Hajdúdorog SE–Téglási VSE 0–1 (0–1)

95 néző Vezette: Nagy R.(Tóth I. T., Szabó E.)

Hajdúdorog: Tóth Z. – Papp J., Juhász T.(Pogácsás B.), Harsányi Z., Dálnoki Zs., Pogácsás J., Oláh T.(Bak I.), Kovács A., Balla K.(Pálóczi T.), Szabó Z., Simicsku I.(Franczel P.) Edző: Juhász Bertalan.

Téglás: Kiss L. – Lovas M.(Pelles T.), Linzenbold Zs., Deák D., Kapusi J., Danó Zs.(Gorzsás G.), Dobrán T.(Horváth P.), Gulyás I., Lakatos F., Csapó A., Nagy J.(Bereczki B.) Edző: Szabó Imre.

Gól: Danó Zs. Jók: Kiss L., Lovas M., Linzenbold Zs., Deák D., Dobrán T., Danó Zs., Nagy J. Ifi: 2–1.

Juhász Bertalan: – Később nyilatkozik.

Szabó Imre: – Az első félidő első tizenöt percében az ellenfelünk jó párszor mögénk került, helyzeteket alakított ki, ám ebből gólt nem tudott elérni. A félidő második felében fokozatosan átvettük az irányítást, megszereztük a vezetést. A második félidőben kontrolláltuk a középpályás játékot, levédekeztük az ellenfél próbálkozásait, összességében megérdemelt győzelmet arattunk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!