Sport

2016.07.12. 13:49

"Ha nem lenne 24 csapatos az Eb, mi sem jutottunk volna ki"

Debrecen – Debütált a 24 csapatos labdarúgó Európa-bajnokság 2016-ban, olvasóinkat arról faggattuk, szerintük bevált-e a kontinenstorna új rendszere.

Debrecen – Debütált a 24 csapatos labdarúgó Európa-bajnokság 2016-ban, olvasóinkat arról faggattuk, szerintük bevált-e a kontinenstorna új rendszere.

Egyértelműen azt mondom, hogy maradjon. A futballban a szerencse amúgy is mindig faktor, ilyen keretszámmal több ország csapatának van esélye a bejutásra. Az olyan kis csapatok is labdába rúghatnak, mint például Magyarország vagy Izland – fejtette ki véleményét Mészáros Szilárd.

– Nagyobb keret, nagyobb esély. Szerintem tökéletes a 24-es csapatszám, így a kisebb csapatok is esélyt kaphatnak arra, hogy megmutassák tudásukat a nagyérdemű előtt – felelte kérdésünkre Pávai Réka.

– Szerintem ez a szám így jó, ahogy van. A változtatás sok ország kisebb csapata számára lenne tragédia – nyilatkozott lapunknak Ozsváth István.

– Nem követtem a bajnokságot, viszont azt tudom, ha nem lenne 24 csapatos az Eb, mi sem jutottunk volna ki – mondta Eszenyi Gergő.

– Némelyik meccset figyeltem. Örültem annak, hogy ott vagyunk, és bízom abban, hogy a következőre is kijutunk; reméljük, akkor is beleférünk a keretbe – fogalmazott Papp Kevin.

– Csak a magyar meccseket követtem. Szerintem maradjon ez a szám, mert így a kis csapatok is bizonyíthatnak – hallhattuk Révész Dominiktől.

HBN-BL | Fotó: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!