Sport

2016.04.29. 18:27

DEAC: nem mindenkinek szabad a vasárnap

Debrecen - A DEAC kosárlabdázói pihennek, a férfi futball, kézi- és röplabda csapatok, illetve a női futsalosok folytatják a küzdelmeket május első hétvégéjén.

Debrecen - A DEAC kosárlabdázói pihennek, a férfi futball, kézi- és röplabda csapatok, illetve a női futsalosok folytatják a küzdelmeket május első hétvégéjén.

Sikerrel vették a DASE labdarúgói a hétközi kupafordulót, ezzel a Megye Kupa legjobb nyolc csapata közé jutottak. A Kabai Meteorit SE elleni összecsapáson valamennyi debreceni játékos kiváló teljesítménnyel rukkolt elő, kiemelkedett a Dobi Krisztián-Takács Tamás páros, akik góljaik mellett gólpasszaikkal is hozzájárultak a 6:1-es sikerhez. Az U19-es alakulat gólvágója, Molnár Zsolt is letette névjegyét a cukorgyáriak otthonában, jelezvén ezzel, hogy a fiatalokra is számíthat a DASE.

A megye II-es bajnokságban a Görbeháza alakulatát fogadják ezen a hétvégén: a találkozó május 1-jén, vasárnap 16 órakor kezdődik a DEAC füves pályáján.

A DEAC előrehozott mérkőzést játszott szerdán a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában, az alsóházban tanyázó Téglási VSE érkezett a Dóczy József utcába. Ménes Máté második félidőben lőtt góljával már zsebben érezhette a három pontot Sáfár László együttese, ám a hosszabbítás perceiben Deák Dávidnak sikerült kiegyenlítenie, így a TVSE egy pontot elvitt az Egyetemi Sporttelepről.

A DEAC II férfi labdarúgócsapata idegenben szerepel a megye II-es bajnokság következő fordulójában: május 1-jén, vasárnap Szentpéterszegen lépnek pályára 16 órától.

A DEAC női NB I-es futsalosai az 5-8. helyért csatázva az alapszakaszban 2. helyen végzett, viszont nagy meglepetésre a legjobb 4 közé be nem jutott Hajdúböszörménnyel csapnak össze ezen a hétvégén. A találkozót a Sporttudományi Oktatóközpontban rendezik május 1-én, vasárnap 18 órától.

A DEAC férfi kézilabda csapata Hajdúnánáson küzd a pontokért a következő bajnoki mérkőzésen április 30-án, szombaton 16 órától.

A DEAC férfi röplabdázói is idegenben szerepelnek ezen a hétvégén: április 30-án, szombaton 16 órától játszanak Szolnokon.

- unideb.hu -


Debrecen - A hétvége a lányoké! A DEAC női futsalosai közül az U14-es csapat szombaton Debrecenben az utolsó előtti bajnoki fordulóban vitézkedik (edző: Kósa Viktória), míg az U16-osaink csoportgyőztesként utaznak Salgótarjánba, ahol szombaton a középdöntőben érdekeltek (a továbbjutás a célja a tavalyi bajnoknak, edző: Szegedi Szabolcs). A felnőtt NB I-esek vasárnap délután fogadják a HTE alakulatát. Itt Sólyom Attila a tréner, és a kétmeccses párharc első felvonása zajlik az 5-8. helyért.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!