Sport

2016.02.20. 18:40

Távol van a stadion

<em>Eltelt újabb három nap, a sorban következő „Loki-ügy”, a Tankcsapda visszavont indulójának hullámai lecsendesedtek, most Novakovics támadja a klubot a FIFA-nál. Tényleg minden hétre jut egy-két kínos, vagy annak beállított esemény a DVSC körül, ami rendkívüli módon megosztja a debreceni futball híveit.</em> Tamás Nándor írása.

Eltelt újabb három nap, a sorban következő „Loki-ügy”, a Tankcsapda visszavont indulójának hullámai lecsendesedtek, most Novakovics támadja a klubot a FIFA-nál. Tényleg minden hétre jut egy-két kínos, vagy annak beállított esemény a DVSC körül, ami rendkívüli módon megosztja a debreceni futball híveit. Tamás Nándor írása.

Rossz íze lett az egésznek már egy ideje, a város és a klub közötti huzavona, üzengetés és üres Nagyerdei Stadion – ezek ma a cívisvárosi focimenü legfőbb összetevői, sajnos. Éppen a bajnokság tavaszi folytatása, a Vasas elleni hazai mérkőzés előtt mondta azt Szakály Péter, a gárda csapatkapitánya, hogy természetesen hozzájuk is eljutnak a hírek. Ám nekik arra kell koncentrálniuk, hogy ezektől függetlenítsék magukat az öltözőben. Kérdés: mennyire sikerül ez hosszú távon? Mert nem feltétlenül az a siker kulcsa, ha egy labdarúgó mondjuk a rangadó előtti estén azon „forog”, mit tartogat a jövő a klub számára, lesz-e pénz, paripa, fegyver. Úgy tűnik, a mélyben forrong a láva, nem tudni, jön-e bármilyen földmozgás és ha jő, az milyen erősségű lesz. Az biztos, hogy a korábbi sikereket csak a nyugalom szigetén lehetett elérni. Úgy tűnik, attól most igen távol fekszik a Nagyerdei Stadion.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!