Sport

2015.12.14. 12:48

Hármat vágott volt klubjának: dr. Horváth a hétvége sztárja

Debrecen - A Loki dr. Horváth Zsolt mesterhármasával 3–1-re legyőzte az MTK-t az év utolsó bajnokiján.

Debrecen - A Loki dr. Horváth Zsolt mesterhármasával 3–1-re legyőzte az MTK-t az év utolsó bajnokiján.

Azt Kondás Elemér vezetőedző is hangsúlyozta, hogy a játékosok általában extra motiváltsággal küzdenek volt csapatuk ellen, abban azonban a debreceniek mestere is legfeljebb csak titokban reménykedhetett, hogy dr. Horváth Zsolt mesterhármast lő az MTK Budapest gárdájának a labdarúgó NB I. őszi utolsó mérkőzésén a Nagyerdei Stadionban.

Tűzben égve

– Nem tagadom, volt bennem plusz bizonyítási vágy egykori klubom, az MTK ellen, de egy élvonalbeli mérkőzésen kell, hogy legyen az emberben tűz. A szakmai stáb kemény játékot várt tőlem, sok indulással, veszélyes beadásokkal és gólhelyzetbe kerüléssel az ellenfél kapuja előtt. Úgy gondolom, hogy ezt többé-kevésbé teljesítettem. Most a kapu előtti akcióim is sikeresek voltak, három gólt szereztem, aminek külön örülök – fogalmazott a pécsi egyetemen jogász végzettséget szerzett csatár. A labdarúgó hozzátette, az MTK színeiben szombaton pályára lépő játékosok az előző bajnoki idényben nagy százalékban csapattársai voltak, legtöbbjükkel jó kapcsolatot ápol, ezért meccs közben és a mérkőzés után is voltak szóváltások – természetesen szigorúan sportemberhez méltó keretek között…



Többet szeretne játszani

Dr. Horváth Zsolt a DVSC-TEVA kezdőjátékosa volt a bajnokság első MTK elleni mérkőzésén Debrecenben. Azon a meccsen 1–0-ra nyert a Debrecen, ott a támadó gólpasszt adott. – Akkor is jól ment a játék – emlékezett vissza, majd részletezte, hogy ebben a szezonban közel sem játszott annyit, mint amennyit szeretett volna. – Nem gondolnám, most, hogy kezdő voltam és tudtam három gólt rúgni, más lenne a játékom vagy másként csinálnám a dolgokat a pályán, mint ahogy eddig tettem. Minden edzésen 100 százalékot nyújtok. Az MTK-ban is ugyanígy tevékenykedtem, ott kifejezetten jól ment a játék. Most már jó lenne rendszeresen játéklehetőséghez jutni, s akkor sűrűbben lenne alkalmam arra, hogy ilyen, a szombati meccsen mutatotthoz hasonló teljesítményt nyújtsak.

HBN-KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!