Sport

2015.12.12. 17:49

DVSC-TEVA vs. MTK – Edzői nyilatkozatok

Debrecen – A DVSC-TEVA vs. MTK (3-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és László Csaba értékelte a látottakat.

Debrecen – A DVSC-TEVA vs. MTK (3-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és László Csaba értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: - Fontos győzelmet arattunk. Végig kezünkben volt a mérkőzés. Helyzeteket alakítottunk ki, végre ezeket sikerült értékesíteni. Az MTK-nak volt egy nagy helyzete, utána sikerült gólt rúgnunk. Január 4-én kezdődik a felkészülési időszak orvosi vizsgálattal. Február 10-én játszunk a Magyar Kupáért Nyíregyházán. 28 pontot szereztünk ősszel, kevés gólt lőttünk, sok gólt kaptunk. Nem vagyok elégedett az őszi eredménnyel. Két pontra vagyunk a második helyezettől, az jó, tavasszal pedig a lehető legtöbb pontot kell szerezni.

László Csaba: - Egyik legrosszabb mérkőzésünket játszottuk ma. Az első félidőben megvolt a lehetőségünk, amit tudunk, szeretünk játszani. Volt helyzetünk, Gerának kapufája, majd kaptunk egy billiárd gólt. A második félidőre úgy jöttünk ki, hogy egyenlítünk, de nem ez történt. Ha nem rúgunk gólt, nem lehet mérkőzést nyerni. Egyenlő erők küzdelme volt, de nem tudtunk gólt szerezni. Gratulálok a Debrecennek a 3:1-hez.


Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a DVSC-TEVA az MTK csapatát fogadta szombaton 15.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Debrecen – A házigazda Debrecen Horváth Zsolt mesterhármasával kétgólos győzelmet aratott szombaton az MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!