Sport

2015.02.09. 12:30

Futballtavasz 2015 - Hajrá Loki!

Debrecen - Négy rangadót is játszik a DVSC-TEVA a Nagyerdei Stadionban a bajnokság tavaszi szezonjában.

Debrecen - Négy rangadót is játszik a DVSC-TEVA a Nagyerdei Stadionban a bajnokság tavaszi szezonjában. A nemzetközi kupaindulást érő helyezésért harcoló csapatunk hatszor lép pályára a hazai közönség előtt. A Nagyerdei Stadion kedvezményes akciót hirdet a szurkolóknak – mindenkit várunk a stadionba!

Március 8-án hazai nyitány, rangadó az UTE ellen! A DVSC-TEVA a Nagyerdőn harcol tavasszal a Diósgyőr, a Videoton és az ETO ellen – ezek meccsek vérbeli ütközetek. Nyilván az se piskóta, ami a Paks és a Pápa ellen történik: a cél hat pont ezen a két mérkőzésen.

A Nagyerdei Stadion 2015 tavaszára egyedi, kedvezményes bérletakciót hirdet. Február 9-én déltől a négy, kiemelt díjszabású rangadóra és a két alapdíjas meccsre szóló bérletet válthatnak a Stadionkártya tulajdonosai a nagyerdeistadion.hu oldalon. A kedvezmény mértéke: három rangadó és két alapmeccs árán hat mérkőzésre lép be szurkoló – hat meccs öt jegy áráért. A bérletárakat lásd a mellékelt táblázatban!

Kedvezmény fiataloknak

A 18 év alatti Loki szurkolóknak érdemes várni február 16-ig! (Ismeretes, hogy a 6 éven aluli szurkertársak ingyenesen lépnek be a stadionba.) A fiatalok attól a naptól a Nagyerdei Stadion pénztáraiban egy rangadó és egy alapmeccs jegyárával csökkentett díjért vásárolhatnak a hat mérkőzésre szóló tavaszi bérletet – hat meccs négy jegy áráért.

Pénztár a Stadionban

A Nagyerdei Stadion pénztárai (az Állatkert felőli oldalon) február 16-án nyitnak. A nyitvatartási idő: 9-től 17 óráig munkanapokon. A pénztár természetesen forgalmazza a Stadionkártyát is, melynek kiváltása ingyenes.

Bérletek, jegyek

A tavaszi bérletakció szakaszai:

  • február 9-től online vásárolhatnak a Stadionkártyával rendelkezők;
  • február 16-tól hétköznapokon nyitva tartanak a Nagyerdei Stadion pénztárai, ekkortól külön kedvezmény szól azon 18 év alattiak számára, akikben a vér piros-fehér;
  • az akció a március 8-i, UTE elleni bajnoki derbi kezdősípszaváig tart.
  • február 9-től online, február 16-tól a pénztárakban is elérhetőek az UTE és a DVTK elleni meccsekre szóló alkalmi belépők.
  • - Krecz Tibor -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!